Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков изброи причините за

...
Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков изброи причините за
Коментари Харесай

Йордан Янков: Оттук нататък ще се развиваме само нагоре

Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков изброи аргументите за тежката загуба от първенеца Балкан с 59:89 в дуел от десетия кръг на НБЛ.
 Балкан изуми с 36 асистенции и безапелационна победа над Академик Балкан изуми с 36 асистенции и безапелационна победа над Академик
“Основната причина за загубата е, че Балкан играе на напълно друга скорост от тази, с която ние играем. Втората причина е, че от начолото на сезона се представяме на приливи и отливи. И се надяваме във всеки минал мач да подобряваме нашата игра - както се видя, направихме това против Плевен и против Левски. Сега против Балкан играхме едва, същото бе и против Рилски състезател. Мисля, че оттук насетне ще се развиваме единствено нагоре. Имаме нови играчи, имаме контузени, само че останалите би трябвало да бъдат доста по-фокусирани. И да започваме доста по-мотивирани където и да играем, в която и да е зала. Що се отнася до травмите, Николай Николов можем да го чакаме да бъде подготвен след Нова година. Докато за Тони Гуджино се надявам да бъде подготвен още за идващия мач, само че лекарите още не са се произнесли дефинитивно ”, сподели Янков.

„ Балкан ни надигра напълно в този мач. Не започнахме добре, сякаш не бяхме задоволително съсредоточени. Разбира се, че и неналичието на двама съществени играчи, като контузените Тони Гуджино и Николай Николов се отрази на нашето показване. Но всички останали трябваше да имаме по-голяма мотивация. За страдание, това не се получи и Балкан ни победи без особени проблеми ”, добави Александър Милов.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР