Старши треньора на Ботев Пловдив Николай Киров заяви, че една

...
Старши треньора на Ботев Пловдив Николай Киров заяви, че една
Коментари Харесай

Киров: Една грешка реши двубоя

Старши треньора на Ботев Пловдив Николай Киров съобщи, че една неточност е решила финала за купата на България по футбол, изгубен с 0:1 от градския противник Локомотив.

„ Двубоят се разви по този начин, че се виждаше, че всичко ще се реши от една неточност. За жал я направихме ние. През първото полувреме имаше много брак в подаванията ни, играта ни не вървеше, тъй като ние сме тим, чиято мощ е в контрола върху топката. Имаше много напрежение и това най-вероятно докара до този брак в дейностите ни “, разяснява Киров.

„ Не можахме ние през днешния ден да покажем нашата игра. Когато не можем да владеем трайно топката, което е нашата мощ, нещата не се получават. През втората част подобрихме представянето си, само че тъкмо след една наша офанзива в тяхното наказателно поле последва контра и получихме този гол “, добави наставникът на Ботев.

„ Като цяло се получи равносилен дуел, в който се чакаше неточност на един от двата тима. Една неточност реши мача. Имахме много проблеми, изключително по десния фланг на отбраната през първото полувреме. Затова и на почивката направихме смяна... Просто не трябваше да се позволява тази обикновена неточност в отбрана “, продължи треньорът на „ канарчетата “.

„ Тази загуба най-вероятно ще натежи. Загуба на край от градския противник е много тежко, само че би трябвало да намерим метод да излезем от обстановката ", сподели още Николай Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР