Старши комисар Мирослав Данаилов отрече да познава сочения за контрабандист

...
Старши комисар Мирослав Данаилов отрече да познава сочения за контрабандист
Коментари Харесай

Миро Тигъра проговори за сочения за контрабандист Паскал!

Старши комисар Мирослав Данаилов отхвърли да познава посочения за контрабандист Николай Николов - Паскал. Изказването му пристигна след думите на някогашния вътрешен министър Иван Демерджиев пред Българска национална телевизия, че чиновник в Столична дирекция на вътрешните работи, прочут като Миро Тигъра, има контакти с хора, близки до Паскал.

" Познавам Паскал, лице, което не е от оперативно забавните и рожденото име му е такова. Оперативно забавно лице с прякор Паскал и рождено име Никола и още прякори " вуйчото`` и други - не ми е известно. Изключвам каквато и да е опция с това лице, с прякор Паскал - да сме били едновременно на едно и също място или пък да сме общували по какъвто и да е метод - през хора, комуникатори - на каквато и да е тематика ", разяснява старши комисар Мирослав Данаилов, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

Относно употребения от Демерджиев прякор " Миро Тигъра ", зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи съобщи:

" Мога да го приема, че става въпрос за мен. Даже съм уверен. "

Старши комисар Мирослав Данаилов съобщи, че няма да търси правата си по правосъден ред.

След думите на Демерджиев, че новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев е специалист по трафик на незаконни мигранти и наркоразпространение за Българска национална телевизия от Министерство на вътрешните работи изпратиха позиция, която гласи:

" Думите на господин Демерджиев по адрес на основен комисар Димитър Кангалджиев са лъжи, освен това - неистини, изречени в народен ефир ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР