Стара Загора. Започват дейностите по проекта за ремонт и разширение

...
Стара Загора. Започват дейностите по проекта за ремонт и разширение
Коментари Харесай

Започват дейностите по проекта за ремонт и разширение на ул.“Капитан Петко Войвода“ в Стара Загора

Стара Загора. Започват дейностите по плана за ремонт и уголемение на ул. “Капитан Петко Войвода “ в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

Във връзка с обезпечаване на безвредното образуване и осъществяване на строително – монтажните работи по обект „ Разширение на ул. Капитан Петко Войвода с о.т. 8204 – о.т. 8192, гр. Стара Загора “, за времето от 16.06.2021 до 15.10.2021. в това число ще бъде спряно придвижването на персонален, публичен, договориран превоз и на МПС-та извършващи превоз за лична сметка по ул. „ Капитан Петко Войвода “ от о.т. 8204 до о.т. 8173.

Общественият превоз /автобусни линии № 8 и № 3/ ще се движи по обходен маршрут както следва:
-По направление от кв. „ Железник “: бул. „ Цар Симеон Велики “ – ул. „ Одринска епопея - бул. „ Славянски “;
-По направление към кв. „ Железник “: бул. „ Славянски “ – ул. „ Одринска епопея “ – ул. „ Христо Ботев “ – ул. „ Димчо Стаев “ – бул. „ Цар Симеон Велики “.
Спирки „ Казански “, „ XIII ОУ “ и „ Христо Ботев “ /от северна страна/ няма да обслужват автобусни линии № 8 и № 3.
Обособени са краткотрайни спирки по обходните направления. Спирка „ Одринска епопея “ ще обслужва рейсовете, движещи се по направление от кв. „ Железник “.
От срещуположната страна на ул. „ Одринска епопея “ се основава краткотрайна спирка за движещите се по посока към кв. „ Железник “. Автобусите преминаващи по бул. „ Славянски “ ще стопират в построените уширения, на които са инсталирани знаци, указващи автобусни спирки.
Автобусите преминаващи по бул. „ Цар Симеон Велики “ ще стопират на спирки „ м-н Билла “, а движещите се по направление към кв. „ Железник “, след спирка „ Орфей “ ще стопират на спирка „ Чая “.

За интервала се вкарва краткотрайна възбрана за паркиране и престой по ул. „ Одринска Епопея “ в сектора от кръстовището с бул. „ Цар Симеон Велики “, до кръстовището бул. „ Славянски “.
Движението на МПС да се възстановява неотложно след привършване на мероприятието, по преценка на чиновниците директно ангажирани с защитата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР