Стара Загора. Второто издание на лицензирания тренировъчен лагер Ювентус джуниър

...
Стара Загора. Второто издание на лицензирания тренировъчен лагер Ювентус джуниър
Коментари Харесай

Стара Загора: Над 80 млади футболисти участват в Ювентус джуниър камп в Стара Загора

Стара Загора. Второто издание на лицензирания подготвителен лагер Ювентус младши камп на най-известния и сполучлив италиански футболен клуб „ Ювентус ” бе намерено публично през днешния ден в Стара Загора. Участниците в лагера се събраха на подготвителния терен на състезателен комплекс „ Берое “. Това оповестиха от Община Стара Загора .
Официалната гала стартира с стратегия на мажоретни сформира и отбор „ Траянци “ от Центъра за поддръжка за личностно развиване към Община Стара Загора, както и с осъществявания на танцов състав „ Тракийче “.
„ От името на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров Ви поздравявам с добре пристигнали в нашия град, който е с хилядолетна история и дългогодишни обичаи във футбола. Благодарим на уредниците за високата оценка на нашата спортна база. Пожелавам на всички млади футболисти да извлекат максимума от присъединяване си в лагера. Надявам се, че те ще бъдат бъдещето на България във футбола “, сподели при откриването Делян Иванов, секретар на Община Стара Загора.
Станислав Желязков, изпълнителен шеф на Детска футболна академия „ Комета “, благодари на Община Стара Загора за семейството и на футболния гранд „ Ювентус “ и пожела сполучлив старт на проявата.
Ръководителят на италианския треньорски екип Рожина Миха сподели, че второто му посещаване в България стартира добре и се надява следващата година още веднъж да е тук.
В лагера вземат участие над 80 деца, половината от които са от Старозагорска област. Тук има и млади футболисти от Видин, София, Хасково и други градове от страната.
„ Очаквам да се развличам, да бъде радостно, да се срещна с други деца. Надявам се да науча доста от треньорите. „ Ювентус “ е огромен тим, доста пъти първенец на Италия, аз проследявам мачовете постоянно “, показа 13-годишният Любомир Митев от София.
Второто издание на лицензирания лагер продължава до 29 юни и ще приключи с публично награждаване и треньорска конференция с присъединяване на италиански и български футболни треньори.
Днес ще се проведат две тренировки на стадиона, след което следват обяд, отмора и образователна видео-сесия за участниците в Ювентус младши камп.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР