Влизането във вилата на Острова на любовта обикновено се чувства

...
Влизането във вилата на Острова на любовта обикновено се чувства
Коментари Харесай

`Посетих новата вила на Острова на любовта и това са нещата, които ме шашнаха`

Влизането във вилата на Острова на любовта нормално се усеща като да стъпиш пред телевизионния екран, само че тази година преобразяването я кара да се усеща напълно друго - като че ли гмуркане през екрана на телефона и по-късно прибавяне на филтър към него.

Пастелните нюанси, украсяващи стените към плувния басейн в нова зона с тема на Маями, добавена в последното й възобновяване, са тенденциозен опит на производителите да придаде на обширното имение в Майорка за 2,5 милиона английски лири „ чувство за Instagram “ и явно е проработило. Докато домакинът Мая Джама ме развежда из неотдавна обновеното място (носейки чехли, с цел да не скапе новоукрасения под на комплекта), тя се възхищава на „ нахалните “ и „ съблазнителни “ нови нюанси на банята и Hideaway.

Има доста повече пространство в спалнята, което може да е още един опит на продуцентите да дадат на островитяните повече чувство за усамотение - е, толкоз усамотение, колкото можете да усетите, до момента в който спите в същото стая като 11...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР