Стара Загора. Треньорът на Берое Димитър Димитров беше изключително разочарован

...
Стара Загора. Треньорът на Берое Димитър Димитров беше изключително разочарован
Коментари Харесай

Димитър Димитров-Херо: Ако има момент на подценяване, вината си е в нас

Стара Загора. Треньорът на Берое Димитър Димитров беше извънредно отчаян след загубата от Етър с 1:2 в Стара Загора.

„ Допускането на такива голове от статични положения не е за първи път при нас – липса на централизация, погрешно позициониране. Имахме 100-процентови положения до първия гол. През първото полувреме отстъпвахме в агресивността. През втората част променихме държанието, имахме шансове, само че реализацията беше проблем. За мен е ненормално да допуснем гол като втория. Допуснахме неприятна загуба, която не смятахме, че може да се случи. Във футбола го има това нещо. Не остава друго с изключение на да се мъчим да осигурим първо класирането ни в шестицата и да променим своето държание. Някои хора ме разочароваха със своите настройки и настройки за игра. Това са мои заключения, които би трябвало да си върша в бъдеще “, сподели Димитров.

„ Ако има миг на подценяване виновността си е в нас. Загубихме доста точки от тимовете във втората половина. Има равнене на силите на тимовете. Започваме да играем, когато допуснем гол и е мъчно да реагираш. Вината си е наша. Допускаме елементарно голове и пропущаме извънредно доста. Нямаме класата и равнището, което мислех, че би трябвало да покажем. Максимума не е изстискан. Основната виновност очевидно е при нас треньорите. Резултатът е неприятен за нас и сме длъжни да намерим излаз в оставащите срещи, които имаме “, сподели още Херо.

Той не пожела да разяснява обстановките с новите контракти на футболистите като съобщи, че има оферти и те би трябвало да мислят върху тях.

Все още не е ясно дали Стив Фуртадо ще бъде на линия за идващия мач, защото травмата му е по-сериозна от предстоящото.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР