Стара Загора. Продажбата на билети за оперните спектакли на Държавна

...
Стара Загора. Продажбата на билети за оперните спектакли на Държавна
Коментари Харесай

Започна продажбата на билети за оперните спектакли на брега на яз. Копринка

Стара Загора. Продажбата на билети за оперните спектакли на Държавна опера – Стара Загора на брега на язовир „ Копринка “ към този момент стартира от началото на тази работна седмица. Това оповестиха за Радио " Фокус " - Стара Загора от Община Казанлък. Билетите са на цена от 20 лева и могат да бъдат открити в Културно-информационния център в град но розите. Оперният театър е част от програмата за Празниците в Долината на таркийските царе 2022. Работното време на центъра е от 09,00 ч. до 18,00 ч., с спиране сред 12,30 и 13,30 ч. Телефоните за контакти са: - 0431/98352, +359 885771464.
Дългоочакваните празнични дни, отдадени на мистичната древнотракийска просвета тази година, ще се проведат от 26 август до 4 септември. Програмата е наситена с разнородни събития, измежду които оперните спектакли се отличават с висока класа и атрактивност на брега на язовир „ Копринка “, над водите на потопения античен град Севтополис.
За повторно на откритата сцена Държавна опера – Стара Загора и Община Казанлък ще предложат на публиката три спектакъла с начален час 20,00 ч. На 1 септември феновете ще могат да се насладят на „ Хубавата Елена ” - опера-буфа от Жак Офенбах с присъединяване на Антоанета Добрева-НЕТИ. На 2 септември ще бъде показана „ Кармен ” от Жорж Бизе с Даниела Дякова, Ивайло Михайлов, Валери Турманов и други, а на 3 септември – „ Моление ” – концерт в 2 елементи с диригент Старозагорски Митрополит Киприан.
Рени АТАНАСОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР