Стара Загора. Първият роман Въпреки любовта“ на музиканта Петко Славов

...
Стара Загора. Първият роман Въпреки любовта“ на музиканта Петко Славов
Коментари Харесай

Романът „Въпреки любовта“ на музиканта Петко Славов ще бъде представен в Стара Загора на 15 юни

Стара Загора. Първият разказ „ Въпреки любовта “ на музиканта Петко Славов ще бъде показан в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Събитието ще се състои на 15 юни от 19.00 часа на едно от най-новите арт пространства в града - Водното огледало „ Поетите на Стара Загора “.

Книгата ще бъде показана от писателката Яница Радева, която е и редактор на романа. Самият създател Петко Славов ще изнесе и къс акустичен концерт, с негови авторски песни и акомпанимент на китара.

Първият разказ на Петко Славов „ Въпреки любовта “ е камерна история за търсенето на пътя към другия. Търсене, което следва ритъма на актуалния свят, минава през тестванията и самотата на емигрантския живот, приближава се до гибелта. Роман за взаимността, за любовта и болките ѝ, за обичането посредством музика.

Петко Славов е композитор, китарист и професионален идеалист. Роден е в Казанлък, израства до фабриката за музикални принадлежности “Кремона “. Поради тези условия му е мъчно да реши дали повече обича да свири или да написа. Странства като музикант по нощните клубове и питейни заведения на Норвегия, Швеция, Дания, Латвия, Естония, Исландия. Четиринайсет години е в бенда на шоуто на Българска национална телевизия „ Нощни птици “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР