Стара Загора. Обществен дарителски фонд – Стара Загора направи поредното

...
Стара Загора. Обществен дарителски фонд – Стара Загора направи поредното
Коментари Харесай

Обществен дарителски фонд – Стара Загора направи дарение на Клиниката по инфекциозни болести в града

Стара Загора. Обществен дарителски фонд – Стара Загора направи следващото подаяние по отношение на акцията ни в помощ на държавните и общински лечебни заведения в битката им с COVID-19. Това оповестиха от фонда . Дарението – мобилен, 6-канален ЕКГ уред Contec ECG600G за Клиниката по инфекциозни заболявания към „ УМБАЛ – проф. Д-р Стоян Киркович ” с началник проф. Пекова, бе връчено от Даниела Димова – шеф на Обществен дарителски фонд.

Преди това на входната врата на Клиниката по инфекциозни заболявания е инсталирана система за надзор на достъпа – електрическа ключалка с обезпечени 45 безконтактни карти, както и паник-бутон. „ Изключително признателни сме за това оборудване, което дава успокоение на работещите при нас, медици, “ показа проф. Пекова. „ УМБАЛ – проф. Д-р Стоян Киркович ”, Инфекциозна клиника и Общинска болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести получиха общо 55 кутии ръкавици в разнообразни размери, които са и един от най-необходимите консумативи. Изброените до тук дарения са осъществени със средствата, в размер на 3 230 лева, дарени от Alltech България ЕООД, най-големия до момента донор в акцията.

Специализираната болница за интензивно лекуване за пневмо-фтизиатрични болести – Стара Загора “ получи – 50 комплекта спално долни дрехи, дарени от Граждански клуб ЛИПА, на стойност 1 450 лева, както и две компютърни конфигурации с конфигуриран софтуер, закупени с дарени средства от Търговско-промишлена палата и „ Ритъм 4 ТБ “.

Постъпилите при нас финансови средства се оползотворяват на 100% в интерес на медицинските заведения. Всички дарения са авансово съгласувани с управленията на болничните заведения. Ако желаете да се включите и да подкрепите медиците в битката им с COVID-19, можете да дарите за акцията по сметка:

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР