Стара Загора. На безплатния горещ телефон на Община Стара Загора

...
Стара Загора. На безплатния горещ телефон на Община Стара Загора
Коментари Харесай

Стара Загора: Над 200 сигнала за 3 дни са отчетени на безплатния горещ телефон

Стара Загора. На безплатния парещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 9 до 12 юли, са регистрирани над 200 сигнала. Граждани са подали информация за над 50 погрешно паркирани МПС в града. Два са колите, включени в процедура по принудително/доброволно унищожаване от междублоково пространство. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора. Оплаквания са постъпили за бездомни кучета в източната част на Стара Загора, по ул. „ Хан Аспарух “ при изхода на града, в двора на УМБАЛ „ Проф. доктор Ст. Киркович “, към езеро „ Загорка “, както и блок №22 на ул. „ Княз Александър Батенберг “. Информацията е ориентирана към Общинския подслон за безстопанствени животни. Акт за определяне на административно нарушаване е формиран на притежател на куче в село Маджерито, пускал го за свободна разходка по улиците на обитаемото място. Същата глоба е наложена и на притежател, изоставил за дълго време, кучета в двор на къща в село Горно Ботево. Жител на село Памукчии се е оплаквал от нападателен кон.
Сигнали са подадени поради скупчване на младежи, вдигащи звук навън, както и за музика от заведения и частни парцели. Получена е информация за струпани боклуци към блок №22 в кв. „ Три чучура “. Съставен е протокол след инспекция. Акт за определяне на административно нарушаване е получил жител, събиращ отпадъци под терасите на блок №2 на ул. „ Любен Каравелов “.
По сигнали на жители са отстранени изсъхнали клони. Отремонтирани са лампи от уличното осветяване, няколко паркомата, светофарни уредби, както и са обезопасени шахти.
Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има пълномощия, а останалите са ориентирани към способените органи. На жителите е върната противоположна информация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР