Стара Загора. Информацията от черната кутия на МиГ-29 може да

...
Стара Загора. Информацията от черната кутия на МиГ-29 може да
Коментари Харесай

Министър Георги Панайотов: Информацията от черната кутия на МиГ-29 може да бъде снета днес в рамките на деня, ако вътрешната обвивка е здрава

Стара Загора. Информацията от черната кутия на МиГ-29 може да бъде снета през днешния ден в границите на деня, в случай че вътрешната обвивка е здрава. Това сподели на брифинг министърът на защитата Георги Панайотов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Черната кутия е извадена от повече от 70 м височина. Намира се на транспортен съд на Военноморския флот. След 2-3 часа корабът ще дебаркира на пристанище „ Варна “. Кутията ще бъде превозена със аероплан на Военновъздушните сили. Ще бъде превозена до базата в „ Граф Игнатиево “, там ще се смъкват данните “, посочи министър Панайотов.

„ Докладът е, че външната обвивка на кутията е нарушена, само че имаме учредения да считаме, че вътрешната обвивка, която съдържа информацията е здрава и не е развалена. Това дава очаквания, че информацията може да бъде снета през днешния ден в границите на деня “, сподели още той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР