Стара Загора. Благотворителната кампания Заедно даряваме любов“ за хора в

...
Стара Загора. Благотворителната кампания Заедно даряваме любов“ за хора в
Коментари Харесай

Благотворителната кампания „Заедно даряваме любов“ за хора в нужда организираха в детска градина ,,Ален мак” в Стара Загора

Стара Загора. Благотворителната акция „ Заедно даряваме обич “ за хора в потребност проведоха в старозагорската детска градина № 25,,Ален мак ”. Тя е ориентирана към потребителите на Домашен обществен патронаж. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

Децата, подкрепени от родителите си, събраха артикули от първа нужда, с цел да зарадват нуждаещи се хора. Те сами създадоха коледни картички, с цел да стоплят душите на възрастните.

Всички събрани хранителни артикули са предадени на Домашен обществен патронаж и до броени дни ще бъдат предоставени на нуждаещите се. Възрастните с боязън и неспокойствие приемали подаръците и дори за признателност пращали назад на децата плодове и сладкиши, описват чиновници от патронажа.

„ Благодарим на всички Вас, родители, деца, сътрудници от ДГ № 25 „ Ален мак “, които отворихте сърцата си и помогнахте това да се случи. Вярваме, че в случай че всяко дете има право на щастливо детство, то всеки човек има право на заслужен живот “, разяснява Меглена Бакърджиева, шеф на детското заведение.

„ Участниците в акцията се пробваха да разпалят тлеещите въглени на добротата, съпричастността, уважението и взаимната помощ, които са ни съхранили в годините. Чрез силата на положителното се сплотиха разнообразни хора, на друга възраст, с разнообразни специалности, само че с еднообразно положителни сърца “, добави тя.

Детска градина „ Ален мак ” от години сполучливо върви напред с мотото „ Всяко дете има право на щастливо детство ”. Носител е на наградата „ Аз подсигурявам щастливо детство ”, възложен от Агенция за протекция на детето.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР