Стара Загора. Българските военнослужещи достойно изпълняват своите задължения, свързани със

...
Стара Загора. Българските военнослужещи достойно изпълняват своите задължения, свързани със
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Българските военнослужещи достойно изпълняват своите задължения, свързани със сигурността на страната

Стара Загора. Българските военнослужещи почтено извършват своите отговорности, свързани със сигурността на страната. Това се показва в приветствен адрес на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров към военнослужещите във връзка 6 май.

„ В историческия и национален календар на България има светли дати и празници, които ни зареждат с ново национално самочувствие, нови духовни сили и прилив на национализъм. Такъв празник за нас, българите е 6 май – Денят на храбростта. Ден, в който почитаме Свети Георги Победоносец. Тачим името на светеца-великомъченик, тъй като той е въплъщение на смелост и настойник на мощните и смелите. 6 май е празник на Българската войска, чийто исторически път е посипан с доста бойна популярност “, показва Тодоров.

По думите му на този ден скланяме глави в символ на благодарност към всички доблестни български воини, жертвали живота си за свободата и независимостта на Отечеството. Според него през днешния ден българските военнослужещи почтено извършват своите отговорности, свързани със сигурността на страната. „ С огромен професионализъм и национално самочувствие подразделения на българската войска вземат участие в запазването и поддържането на мира зад рамките на нашата татковина “, добавя кметът.

„ Честит празник на имениците през днешния ден! Приемете моите откровени пожелания за здраве, персонално благополучие, убеденост и мощна воля във всяко ново начинание! Носете с горделивост името си! Нека Свети Георги Победоносец ни закриля, вдъхва храброст и убеденост във всяко начинание! Нека във всеки дом да има здраве, религия и благополучие! Нека бъдем по-смели, по-успешни и по-добри “, се споделя още в приветствения адрес на градоначалника.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР