Стъпката, която трябва да направите, за да свалите килограми, намалите

...
Стъпката, която трябва да направите, за да свалите килограми, намалите
Коментари Харесай

Защо трябва да ядете мазнини, ако искате да отслабнете

Стъпката, която би трябвало да извършите, с цел да свалите килограми, намалите риска от сърдечно-съдови болести и да се чувствате по-добре, е просто да добавите мазнини в менюто си. Разбира се, нямаме поради да започнете да ядете единствено пържено, а да добавите в менюто си " положителните " мазнини: мононенаситени мазнини и полиненаситени мазнини, които включват Омега-3 и Омега-6 мастни киселини.

Защо положителните мазнини са потребни за вас? Ненаситените мазнини съдържат антиоксиданти, борещи се против заболявания и е потвърдено, че оказват помощ да се понижат равнищата на неприятния холестерол, с цел да се понижи рискът от сърдечни болести. Освен това, омега-6 и омега-3 мастни киселини са значими за поддържането на доста от нашите телесни функционалности, като нашата имунна система и сърцето, в най-хубавата форма. Ако се пробвате да свалите килограми, това е още една значима причина да започнете да консумирате положителни мазнини: мононенаситените мазнини оказват помощ да изгорите мазнините в корема.

Също по този начин, потреблението на наситени мазнини може да не е толкоз нездравословна, колкото допускате. Скорошни изследвания демонстрират, че наситените мазнини в храни като мляко, сирене и месо може да не са толкоз нездравословни, колкото се предполагаше, откакто анализът не откри връзка сред високо наситена лой и нараснал риск от сърдечни болести.

Това значи, че яденето на повече мазнини не е неприятно нещо, стига да се прави умерено. Не забравяйте, че мазнините, без значение дали са положителни или неприятни, са към момента с високо наличие на калории, тъй че не забравяйте да имате това поради, когато планирате вашата диета; актуалните инструкции за диетата допускат, че за 2000-калорична диета дневният банкет на мазнини, в това число здравословните мазнини, не би трябвало да надвишава 65 грама.

Вижте таблицата:

 Защо би трябвало да ядете мазнини, в случай че желаете да отслабнете Pop Sugar

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР