Станимир Стоилов отново е треньор на Левски. Дългоочакваната от феновете,

...
Станимир Стоилов отново е треньор на Левски. Дългоочакваната от феновете,
Коментари Харесай

"Левски" най-сетне убеди Стоилов да се върне като треньор

Станимир Стоилов още веднъж е треньор на " Левски ". Дългоочакваната от почитателите, а и от управлението на клуба, вест стана факт след диалог, траял 3 часа и половина. В него, с изключение на Стоилов, участваха притежателят на клуба Наско Сираков и Лъчезар Петров, изпълнителен директор на новия общоприет спонсор на клуба " Палмс бет ". Последният участва, с цел да даде желаните от треньора гаранции, че в " Левски " ще има финансова непоклатимост, заплатите на футболистите ще се заплащат постоянно, ще се влага в инфраструктура. От самото начало Стоилов е бил податлив да одобри предлагането, само че държеше точно на тези елементи. 

" Разговорът мина добре и ще има добър край ", сподели Петров на излизане от срещата. А минути по-късно пристигна и формалното известие от клуба:

" Ръководството на " ПФК Левски "  постигна сделка със Станимир Стоилов да бъде новия старши-треньор на отбора. Договорът сред двете страни ще бъде подписан на следващия ден и ще бъдат оповестени в допълнение детайлностите към завръщането на най-успешния ментор на " сините "  в клуба ".
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР