Станимир Стоилов напуска Левски след мача с Локомотив (София). Решението

...
Станимир Стоилов напуска Левски след мача с Локомотив (София). Решението
Коментари Харесай

Станимир Стоилов напуска "Левски"

Станимир Стоилов напуща " Левски " след мача с " Локомотив " (София). Решението му беше обявено от генералния спонсор на клуба " Палмс бет " преди дуела.

Стоилов, че ще разгласи бъдещето си след края на мача. Той си потегля след в четвъртък, на което беше освободен изпълнителният шеф Ивайло Ивков, както и членът на надзорния съвет Петър Ганев.

Стоилов е съобщил решението си в телефонен диалог с Мило Борисов, притежател на компанията, която е спонсор на сините. Треньорът е споделил, че е удовлетворен от постигнатото с отбора, само че е взел решение да напусне поста си.

Преди мача с " Локомотив " (София) притежателят на " Левски " Наско Сираков връчи на Стоилов специфична фланелка по случай това, че към този момент има 250 мача в българското състезание като треньор.

 Станимир Стоилов напуща
© LAP.BG

Феновете на " Левски " пък демонстрираха ясно отношението си към протичащото се в клуба. Те обърнаха знамената си, като издигнаха и транспарант против Сираков и в поддръжка на Стоилов. Привържениците скандираха името на треньора и освиркваха Сираков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР