Газ Бийдъл и отчуждената съпруга Ема Маквей отвърнаха на критиците

...
Газ Бийдъл и отчуждената съпруга Ема Маквей отвърнаха на критиците
Коментари Харесай

Газ Бийдъл и отчуждената съпруга Ема Маквей издават съвместно изявление след негативна реакция относно новите романси

Газ Бийдъл и отчуждената брачна половинка Ема Маквей отвърнаха на критиците си, откакто се сплотиха, с цел да разгласяват остро взаимно изказване.

Двойката се ожени през 2021 година, откакто започнаха да се срещат през 2016 година, само че оповестиха раздялата си през октомври. Газ и Ема, които споделят две деца - наследник Честър, роден през януари 2018 година, и щерка Примроуз - прекратиха двугодишния си брак предходната година, като Газ разкри, че по това време са решили да загърбят разликите си и да бъдат родители на децата си.

Вече са траяли със звездата от Geordie Shore, за която се приказва, че се среща с професионалния голфър Чарли Хъл, дни преди Ема да се обвърже с нов мъж. Двойката явно не е удовлетворена от вниманието, което новите им романи са спечелили и се придвижиха да изяснят редица неща.

Бившата двойка упорства, че са „ в действителност положителни другари “ и двамата са „ щастливи и щастливи за едно различен ", макар че е в " нови връзки ". Тя споделя, че и четиримата се „ схващат добре “, независи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР