Емердейл намекна за мистериозна връзка между Руби Фокс-Милиган и Роуз

...
Емердейл намекна за мистериозна връзка между Руби Фокс-Милиган и Роуз
Коментари Харесай

Спойлерите на ITV Emmerdale дразнят тайната връзка между Руби и Роуз, докато герой прави тревожно откритие

Емердейл загатна за мистериозна връзка сред Руби Фокс-Милиган и Роуз Джаксън в сапунената стратегия на ITV, защото те бяха уловени.

Итън Андерсън вижда двамата да приказват скрито идната седмица в сапунената стратегия на ITV и наподобява обезпокоен от това, което чува. Толкова доста, той оставя на дъщерята на Роуз Доун Тейлър гласово известие, което я кара да се тревожи.

Спойлерите не разкриват какво сближава дамите и какво разискват, само че е ясно, че са намислили нещо. Спойлерни изображения демонстрират по какъв начин двойката беседва надалеч от селото, до момента в който Итън следи в далечината.

Ясно е, че каквото и да чуе го шокира и той открива, че се доверява на татко си Чарлз Андерсън за усложнение. Тъй като го чака време в пандиза, той е решен да употребява рационално последните си няколко часа независимост и оставя известие на Доун.

По-късно през седмицата Доун е загрижена, откакто чува гласовата поща на Итън, само че какво споделя тя и какво е разкрила? Има ли освен това от среща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР