Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг Започва поредното заседание по делото срещу Станимир

...
Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг
Започва поредното заседание по делото срещу Станимир
Коментари Харесай

Поредно заседание по делото срещу Рагевски, очаква се да бъдат разпитани свидетели

Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг

Започва следващото съвещание по делото против Станимир Рагевски . Припомняме, че тъкмо преди месец,. Това се случи от втория път, откакто първото разпоредително съвещание беше отсрочено поради отсъствието заради болест на юрист Ваня Радиева , която пази подсъдимия.

Днес се чака да бъдат изслушани очевидци и движимости лица .

Станимир Рагевски е упрекнат за умишлените убийства на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и на 28-годишния строителен служащ Юмер Мехмед . Срещу него има повдигнати и още 2 обвинявания – за нелегално владеене на муниции и на револвер „ Макаров “ , с който е направил убийствата, както и за владеене на опиати – марихуана и примес от кокаин и пирацетам, които е разпространявал, предавайки ги на Деян Дичев. Той от своя страна получи за персонално укривателство присъда от 4 години и половина.

Предвижда се делото против Рагевски да се гледа по съкратена процедура , само че без признание на виновност . Мотивите за убийството на Юмер Мехмед са неизпълнени обещания за погашение на пари за осъществена работа. Причината за отнемането на живота на Теодора Бахлова пък е спор с веществен темперамент.

В правосъдната зала на Окръжен съд в Бургас има публицист на Искра.бг . Очаквайте детайлности.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР