Стандартът за луксозни хотели във Виетнам току-що стана по-висок. Буквално.

...
Стандартът за луксозни хотели във Виетнам току-що стана по-висок. Буквално.
Коментари Харесай

Луксът във Виетнам има ново име

Стандартът за първокласни хотели във Виетнам преди малко стана по-висок. Буквално. Новият хотел Vinpearl Landmark 81 отвори порти в най-високата постройка в страната в град Хо Ши Мин.
 Palazzo Rainis Hotel & Spa, Como Le Montrachet, The First Roma Musica - първокласни хотели, отварящи в Европа през 2022 година
Нощувка като никоя друга

8 първокласни хотела, които отварят порти в Европа през 2022 година

Той е висок 461 метра и гледа към река Сайгон в източната част на най-големия град на Виетнам.  Не е изненадващо, високите до небето гледки притеглят доста туристи.

Има 223 стаи и жилища. Най-луксозният от групата е пентхаус апартаментът на 68-ия етаж, който хотелът счита за най-големия и най-високия президентски апартамент в цялостен Виетнам.

Апартаментът с повърхност от 488 квадратни метра има две мраморни бани, място за спане за до петима души, както и частен готвач и барман при поискване. Всяка една стая, без да се лимитира единствено до жилищата, има стъклени прозорци от пода до тавана, с цел да разреши оптимално наслаждение на посетителите.

Междувременно ресторантът Oriental Pearl на хотела предлага супата с нудели phở, която може би е най-известното ядене в страната - и я прави по-престижна, като употребява говеждо месо вагиу.

В уместно нареченото кафене The Cloud се оферират обичайни виетнамски кафета и локални шоколадови бонбони. Във Vinpearl има три пространства за събития. И трите имат открити тераси, а едната е задоволително огромна, с цел да влезе в нея кола, съгласно хотела.

Освен това има спа център, наименуван Akoya, на обичайната виетнамска перла, която символизира хубостта. Докато са там, посетителите имат опция да се отдадат на спа процедури като масаж или лице или да прекарат известно време в сауната, парната баня или инфинити басейна.

Хотелът, който е първият във Виетнам на веригата Autograph Collection на Marriott, заема 34 етажа от 81-етажния небостъргач. Останалата част от Landmark 81 е комбинация от частни жилища и публични атракции. Гостите могат да посетят ледената пързалка, киносалона, детската площадка и комерсиалния център, без да напущат постройката, както и да любуват на гледката от площадката за наблюдаване на 81-ия етаж.

Дизайнът на постройката е въодушевен от виетнамска легенда, в която тригодишно момче на име Тан Гионг е съумяло да се пребори с зложелател, употребявайки единствено вързоп бамбук. Vinpearl Landmark 81 се намира на към 11 км от интернационалното летище Тан Сон Нят  най-голямото и натоварено летище във Виетнам, означават от CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР