Станалата популярна като голата кметица от Момин проход Диана Габровска

...
Станалата популярна като голата кметица от Момин проход Диана Габровска
Коментари Харесай

Голата кметица от Момин проход се пусна на търг 


Станалата известна като голата кметица от Момин проход Диана Габровска показа, че доста съществено обмисля да направи търг, в който да продаде бельото си.
След като на бял свят излезе първият порнофилм с нейно присъединяване, я залели стотици запитвания дали има желание да продаде употребените си гащи.
" Толкова доста искащи има, всеки ден ме питат дали могат да се снабдят с мое персонално долни дрехи ", показа пред „ Телеграф “ Габровска.
Цена
Все още не е решила каква ще бъде първичната цена, на която ще го пусне, само че е безапелационна, че извоюваните пари ще употребява за свои персонални цели. „ Нямам желание да натрупвам непотребни дивиденти, считам, че не е изключително етично да разглася извоювани пари в поддръжка на някаква благотворителна идея “, добави още Диана.
Красавицата описа, че към този момент се усеща изцяло в свои води в новото си амплоа. " Ето ще ви дам една вест, през днешния ден е премиерата на втория ми филм ", показа Габровска. В лентата тя ще влезе в нова роля и загатна, че е допустимо да е в сцена с мъж.
Но въпреки всичко ще оставя на хората опцията да гледат и сами да схванат с усмивка показа тя.
Продължение
Първото й присъединяване във филм за възрастни провокира сериозен интерес, а сървърите в Гърция били безусловно пред гърмеж. След него нашенката има огромен късмет даже да се снабди с премия от така наречен порно оскари, които ще се проведат при започване на идната година в Лас Вегас.
„ Главният редактор на AVNр ме е забелязал и е написал доста ласкателна публикация за мен като изгряваща звезда, тъй че имам вяра, че за мен най-хубавото следва “, описа още Диана Габровска.
Блиц

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР