Станала известна с огромните си хиалуронови устни, миската Радинела Чушева

...
Станала известна с огромните си хиалуронови устни, миската Радинела Чушева
Коментари Харесай

Мис България 2019 обяви, че спира с конкурсите за красота

 Станала известна с големите си хиалуронови устни, миската Радинела Чушева разгласи, че стопира да взе участие в състезания за хубост.

Ако беше по-влиятелен фактор в " Мис Вселена ", Радинела можеше да провокира интернационален скандал, тъй като, без доста да му мисли, разгласи, че победителката в състезанието не заслужава своята корона. Това е 26-годишната мексиканка Андреа Меса, която по обучение е софтуерен инженер. Тя впечатли журито на форума, само че нашето момиче отсече, че е имало и доста по-достойни участнички. На Чушева й харесали представителките на Филипините, Тайланд, Малайзия, Колумбия и Коста Рика. С думите си тя вбеси мексиканците. " Тук, в Мексико, имаш доста почитатели, само че с този коментар се опасявам, че ще ги изгубиш " – това предизвестие получи Радинела от своя последователка в обществените мрежи. То обаче изобщо не я тормози. " Съжалявам, само че не скърбя. Казвам ви това, което мисля. Повече от 10 дни бях със 73 девойки и към момента не знам коя е Мексико ", не отстъпи от позициите си българката. А на въпроса дали би взела участие в различен конкурс за хубост, отговори: " Не. Стига толкоз. " Мис Вселена " е най-хубавият. Така че нямам избор ".

Радинела не се тормози, че не е заела призово място в състезанието. Напротив – тя се гордее с представянето си, изключително в кръга, в който участничките се показват, облечени в типично за страната си облекло. На въпрос кое типично облекло я впечатлява най-вече, Чушева без съмнение дава отговор: " Моето! ". Тя пусна запис от представянето си в този кръг, от който излиза наяве, че носията й е достоверна, от 18-и век. По някаква причина престилката е по-дълга от полата, само че това не е проблем за миската. Тя решително крачи по подиума, а в самобитната " кулминационна точка " на осъществяването си хвърля над главата си шепа листенца от маслодайна роза, написа " Уикенд ".

Радинела Чушева стана Мис България през 2019 година Смята се, че в цялата история на състезанието у нас няма победителка, която да е била по-тунинговата от нея сега, в който са й слагали короната. След финала на " Мис Вселена " българката бе запитана от своя фенка по какъв начин се оправя с мненията за огромните си устни. Отговорът й беше: " Харесва ми ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР