Стана ясно, че Андреа Банда Банда ще бъде част от

...
Стана ясно, че Андреа Банда Банда ще бъде част от
Коментари Харесай

Инфлуенсърката Андреа Банда Банда запуши устата на хейтърите заради местенето си в БНТ

Стана ясно, че Андреа Банда Банда ще бъде част от екипа Българска национална телевизия. Инфлуенсърката ще презентира и разяснява най-нашумелите и забавни тематики към международното състезание по футбол в предаването " Трето полувреме ".

Светът ще бъде футбол сред 20 ноември и 18 декември, като международното състезание ще бъде първото, което ще се състои на територията на Близкия изток. Първенството, което ще бъде последният Мондиал на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, включва 32 тима, които ще изиграят 64 мача на 8 стадиона и доста часове продукция от страна на публичната телевизия.

По мотив нейното пренасяне от една телевизия в друга, тя пусна забавен коментар във Facebook, с цел да затвори устата на злобарите:
                             

" Ох, другари и неприятели…

Последното, което някой може да каже за мен, е че се пробвам да съм непременно в малкия екран. Това може да го удостовери всеки един, който в миналото е работил с мен в малкия екран. 

Защото съм се отказвала от ефирно време, когато не съм се чувствала удобно в ролята си. Измисляла съм си лични формати и съм се борила да им се даде късмет да видят “бял екран ”. Правила съм неточности, желала съм да се откажа, тъй като не съм усещала, че съм задоволително добра. Когато работата в телевизия спря да ми носи неспокойствие и наслада, приключихме.

Защото и като инфлуенсър ми се случват пъклен, пъклен яки неща, пътувания, прекарвания, запознанства с хора от целия свят, а и да призная - парите не са ужасни. Да създаваш изобретателно наличие в обществените мрежи ти отваря страхотни порти, пък дано културни водещи, радиоводещи и там която легенда желае, го употребяват за нарицателно. (Олсо, имам още толкоз доста да изучавам, само че единствено ще кажа - 1. не всеки може да е инфлуенсър; 2. човек с доста почитатели не означва инфлуенсър. Това са някакви нови познания, които не са извънредно маловажни в актуалния ни свят).
                             

Оф. И последно.
Ако бях подготвена на всичко с цел да ме дават по телевизия, в този момент или щях към момента да съм част от най-голямото утринно шоу, или щеше да има предаване с моето име. Като последното към момента не е изцяло затворена страница. Грнерално, просто не съм подготвена нито на изобретателни, нито даже на финансови взаимни отстъпки and I’m kinda proud of it.

Факти.

Българска национална телевизия пристигнаха с доста съответно, тъкмо и ясно предпочитание. Искат един месец да съм част от футболното студио, с съответната задача да демонстрирам по какъв начин света отразява международното, каква ще е меметиката на това събитие, какви изобретателни пориви ще имат хората в най-голямата обществена мрежа. И доста ме желаеха, тъй като знаят, какъв брой буйно се интересувам от цифровите, изобретателни трендове, от комедията, която върви с тях. И въпреки първоначално да бях “No way, Josè ”, в действителност има ужасно добра логичност да съм тъкмо аз. Защото ме следват едни 80 000 индивида, с които всеки ден разисквам всевъзможни вайръл тематики, Ей по този начин, от любознание. И от любов към творчеството, която се лее от платформите за видео шерване. Не съм най-умният човек на света, само че май моите дребни включвания няма да влошат качеството на сериозното разискване на футболните тактики, м?

Приех и тъй като ми се прави нещо друго, вълнуващо, откакто доста дълго време не ми беше добре и не бях тотално себе си. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР