Стана ясна схемата, по която обвиненият в убийствата на Теодора

...
Стана ясна схемата, по която обвиненият в убийствата на Теодора
Коментари Харесай

Процесът срещу Рагевски няма да тръгне утре в БОС, призовкарите не могат да открият адвокат Ваня Радиева

Стана ясна схемата, по която упрекнатият в убийствата на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед, е останал безпаричен и безимотен

Дълго чаканият развой против , упрекнат в две убийства – на брокерката и няма да започва на следващия ден в Бургаския областен съд, научи Флагман.бг.

Причината е, че от 10 дни призовкарите не могат да открият юриста на Рагевски –. 

В същото време другият му бранител е отказал да получи призовката, защото бил акредитиран да съставлява бургаския предприемач единствено в досъдебната фаза.

При всички положения на следващия ден в 10 часа Рагевски ще бъде доведен с белезници до Съдебната палата на Бургас за разпоредителното съвещание. Но от в този момент се знае, че разпоредителното съвещание няма да тръгне, защото юрист Радиева е с правото си да изиска време за запознаване с обвиняването.

Проверка на Флагман.бг сподели, че четири лица ще бъдат конституирани като частни обвинители и цивилен ищци . Това са майката на Теодора Бахлова – Стояна, щерка й Христиана Иванова, приятелката на Юмер – Габриела и майката на Юмер – Гюлфие Салибрян.

Христиана претендира за 500 хил.лева кръвнина, Стояна Бахлова – 200 хил.лева, Габирела – 300 хил.лева и Гюлфие – 200 хил.лева.

Макар и техните юристи прибързано да са създали всичко допустимо, с цел да обезпечат желае, се оказа, че Рагевски хитро се е измъкнал и сега е безпаричен като църковна мишка.

На името му има единствено един апартамент, който е несеквестируем – на ул. “Ал.Стамболийски “ 42, както и дребни суми в банковите му сметки.

Запорирани са и 10-ина хиляди лв. от продажбата на ателието в ж.к. “Зорница “, блок 62, където бе погубен и разфасован Юмер Мехмед. Това жилище, както Флагман.бг писа, бе оповестено на обществена обмен от частен правосъден реализатор поради остарял дълг. ()
 Станимир Рагевски, който допреди две години бе считан за един от сериозните предприемачи в района, сега няма нищо на свое име
Продажбата му е учебникарски образец за избавяне на имуществото на Рагевски .

Проверка на Флагман.бг сподели, че апартаментът е ипотекират в ТБИ банк, които са продали цесията на бургазлията Тодор Добрев, който не е по никакъв начин инцидентен. Той има 29-годишна щерка - Тифани, на която Рагевски през годините е трансферирал доста парцели. След като Тифани ги придобива ги ипотекира, с цел да обезпечи заеми на компании на Станимир Рагевски.

По сходна скица -  със остарели задължения и посредством частен правосъден реализатор, фамилията му се почиства от собствеността на съвсем всичко, което са имали. Сделките са чисти и неотменими, а околните на жертвите му могат само да се надяват на обективна присъда, само че не и на кръвнина.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР