Стана известно кого Джо Байдън смята за най-опасния човек на

...
Стана известно кого Джо Байдън смята за най-опасния човек на
Коментари Харесай

Стана ясно кой е най-опасният човек за президента на САЩ

Стана известно кого Джо Байдън счита за " най-опасния човек на света ". Не е Владимир Путин, не е Си Цзинпин и даже не е Доналд Тръмп. Това е Рупърт Мърдок. Името на този човек в Русия, несъмнено, е известно, само че надали някой го е възприемал като световна опасност. Въпреки това Байдън, колкото и да е необичайно, прави оценка обстановката напълно съответно.

Фактът, че президентът на Съединени американски щати счита за " най-опасния човек на света " 91-годишния мултимилиардер и медиен магнат Рупърт Мърдок, беше теоретичен от света с помощта на Си-Ен-Ен. Това беше нещо като известие с разобличаване на сюжета - информация от нова книга за президентските избори, наречена “Няма да мине: Тръмп, Байдън и борбата за бъдещето на Америка”.

Тази книга към момента не е оповестена, само че името и авторският екип - публицисти от “Ню Йорк Таймс” - приказват сами за себе си. В нея сигурно ще става дума, че Тръмп е нетърпим расист, а актуалният президент със срамните 40% рейтинг по американските стандарти е страховит човек (или от време на време не напълно страховит, само че въпреки всичко по-добър от Тръмп).

Показателно е, че Си-Ен-Ен не се интересува изключително за какво Рупърт Мърдок е „ най-опасният човек на света “. Той единствено разяснява, че каналът “Фокс Нюз”, ръководен от сина на Мърдок, е „ една от най-разрушителните сили в Съединените щати “. Отново съгласно Байдън.

На първо място, това е единственият общонационален закостенял канал в Съединени американски щати – той поддържа Тръмп и нападателно нападна сегашния притежател на Белия дом. И точно по него се излъчва програмата на Тъкър Карлсън, най-популярният ефирен водещ в страната, чиито възгледи за политиката по отношение на Русия доста се разграничават от възгледите освен на демократите, само че и на доста републиканци.

Останалите телевизионни канали от това равнище са част от „ демократичния блок “, поддържат Демократическата партия и са извънредно лоялни към Байдън, макар че от време на време не може да свърже и две думи.

Като цяло “Фокс Нюз” не са най-приятните хора за настоящето американско държавно управление, само че не и тъкмо най-опасните на света.

Номерът е, че за елементарен фен на Си-Ен-Ен сходна характерност не изисква доста пояснения. В очите на " прогресивния американец " Мърдок в действителност има известност, даже по-зловеща от тази на Тръмп. Защото Тръмп съгласно публиката е простак, а Мърдок е надали не талант.

Мразят го както могат да намразят само породист англосаксонец от първите 100 на листата на “Форбс” с активи за няколко десетки милиарда $. Като спонсор на консервативните сили, виновни за “Брекзит” във Англия и триумфите на републиканците в Щатите. Като олигарх в класическия смисъл – не просто богат, а някой, който се пробва да играе решаваща роля в политиката. Като песимист и критик на доста от свещените крави на актуалния Запад – от феминизма до битката с изменението на климата.

Но най-лошото нещо у Мърдок е голямата му империя, която му разрешава да въздейства върху мозъците на милиарди. Мърдок надалеч не е само “Фокс Нюз” или “Уолстрийт Джърнъл”. Той има доста от водещите медии в Австралия, родината си и Англия, откъдето стартира да уголемява медийния си бизнес.

Сега именитият “Таймс” е на Мърдок. И таблоидът “Сън” също е на Мърдок, нормално го назовават " бащата на класическия таблоид " - с крещящи заглавия, непроверени клюки и избухлива комбинация от политика, " звездни " кавги и секс.

Експлоатацията на женска голота и " полуфалшификати " за увеличение на продажбите започнаха да се класифицират като непростителен грях относително неотдавна, когато Мърдок към този момент беше в преклонна възраст. Но името му към момента е много пресен и настоящ знак на осведомителна нечистотия, заради поредност от кавги, които разкриха, че редица медии на Мърдок са подслушвали нелегално телефони на звезди.

Като цяло, в случай че сте американец или британец с демократични възгледи, не е нужно да дъвчете в допълнение опасността от Мърдок. Но персонално за Байдън това не е повода да е рисков и не би трябвало да се чака от Си-Ен-Ен да изяснява това по начало - „ партийното участие “ няма да разреши.

Мърдок не е звяр, можеш да преговаряш с Мърдок. Той не е толкоз захласнат от концепциите си като Джордж Сорос да вземем за пример и е толкоз еластичен във връзка с политиката, колкото може да бъде човек, който в младостта си е симпатизирал на комунисти, а в този момент се разказва като либертарианец и съперник на мощната роля на страната.

Погрешно е да го възприемаме като назадничав или " мракобесен " с религиозни или ксенофобски настройки. Точно противоположното – Мърдок не вижда нищо неприятно, да вземем за пример, в мигрантите. Той е нещо радикално друго – безсрамен пълководец, който се интересува от политика от позиция на развиването на бизнеса и усилването на личното си въздействие.

Да, той поддържа Тръмп, само че поддържа и Хилари Клинтън, когато беше определена в Сената от „ неговия град “ – Ню Йорк. Той имаше алъш-вериш с Маргарет Тачър, което се пробваха да отрекат в обкръжението ѝ, само че също по този начин даде старт в живота на някои английски леви, а някогашният министър председател на Лейбъристката партия Тони Блеър е кръстник на една от дъщерите на Мърдок.

За този медиен магнат в действителност няма значение кой си – демократ или републиканец, реакционер или лейбърист. Основното е какъв брой си потребен за неговата идея.

Що се отнася до сегашния президент на Съединени американски щати, може да се каже, че Мърдок държи вдигната секира над него и към този момент постепенно я спуска.

Говорейки за хитрия милиардер като за най-опасната персона, Байдън не се пробва безусловно да угоди на " партийната линия " с това, визирайки световното стопляне или правата на дамите - Мърдок надалеч не е най-показателният " зложелател " в този смисъл на думата.

Но той е индивидът, от който Байдън би трябвало да се опасява. Факт е, че един от видимо дребните, по-скоро даже носталгични активи на Мърдок, в този момент се трансформира в елмаз в короната на неговата империя. Става дума за вестник „ Ню Йорк Пост “ – доста остарял (издава се от 1801 г.), само че за разлика от „ Ню Йорк Таймс “, дребен и закостенял, т.е. жертван в демократичен мегаполис на ролята на постоянно недоволно мрънкало.

Но когато непоносимият наследник на Байдън, наркоманът и гуляйджия Хънтър, остави преносимия компютър си в сервиз, наличието му попадна в ръцете освен на ФБР, само че и на “Ню Йорк Пост”.

Не е значимо какъв брой е коствала на Мърдок в долари - договорката е скъпа.

Още преди президентските избори “Ню Йорк Пост” стартира да разгласява материали за кореспонденцията на Байдън-младши, от които следваше, че някакъв „ огромен човек “ и „ своят му човек “ (тоест, по всичко проличава, Байдън-старши) взима от сина си за лобиране и присъединяване в мътните му схеми солидни 10%. Демократите поставиха спомагателни старания – и по-рано немислимото се случи: връзките към тези материали започнаха да се прочистват от обществените мрежи под претекст за „ битка с съветската агитация “.

Но когато „ огромният човек “, откакто стана президент, стартира да се свързва измежду народа, преди всичко, с изтощение, „ взаимната отговорност “ към него съдбовно отслабна. ФБР удостовери както, че проверява корупционни схеми, по този начин и елементи от кореспонденцията на Хънтър Байдън, а “Ню Йорк Пост” реши да продължи разкриващата си поредност.

Последното нещо, което научихме от него, е присъединяване на Байдън във финансирането на точно тези „ биолаборатории на Пентагона “ в Украйна – действителният интерес на съветското министерство на защитата. И чувството е, че това не е границата, че има още диаманти в каменната пещера - преносимия компютър на трагичен наследник. С приближаването на есенните избори за Конгрес и/или на президентските избори през 2024 година, светът може да открие нещо, което ще зачеркне кариерата както на Байдън, по този начин и на неговото обграждане, и на други високопоставени членове на Демократическата партия.

Така че страхът от „ най-опасния човек “ - Мърдок - е изцяло съответно възприятие за обстановката, в случай че фамилното ви име е Байдън.

Неадекватно е патриархът на скандално семейство да бърка остатъците от репутацията си с целия свят. Мърдок, несъмнено, е извънреден изверг, в случай че го погледнете с окото на режисьор или сценарист, само че актуалната цивилизация някак си ще го преживее.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР