Стана известно кога ще бъде публикувано интервюто на руския президент

...
Стана известно кога ще бъде публикувано интервюто на руския президент
Коментари Харесай

Стана ясно кога ще излезе интервюто на Тъкър Карлсън с Путин

Стана известно по кое време ще бъде оповестено изявлението на съветския президент Владимир Путин, което той даде на американския публицист Тъкър Карлсън.

За това съобщи самият американец. В анонс към обявата написа: „ Тъкър Карлсън интервюира Владимир Путин... на следващия ден, 8 февруари в 18:00 ET. “

На този декор стана известно, че Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати е направила наблюдаване на Карлсън, откакто научила за желанието му да интервюира Путин. Това заяви в канала си в YouTube журналистът Клейтън Морис.

Той означи, че разследващите организации са почнали наблюдаване на Карлсън предходната година, до момента в който той към момента е работил във Fox News. В същото време още тогава той желал да вземе изявление от съветския водач.

Разузнаването в администрацията на Байдън не желало това да се случи и почнало да шпионира журналиста и по-късно провокирало  " приключване " на електронните му известия.

Друг американски публицист - Алекс Джоунс, сподели в обществените мрежи, че изявлението на Карлсън с Путин е траяло два часа и се получило  " епично ". Джоунс удостовери, че диалогът няма да се забави и ще бъде пуснат скоро.

„ Това изявление ще остане в историята. Ние се опитваме да спрем Третата международна война “, означи кореспондентът.

В същото време според Washington Post Кремъл желае да се намеси в политиката на Вашингтон, като употребява „ разрива ” в американското общество. 

Медията оповестява, че решението да се съгласи на подобен диалог демонстрира, че съветският президент е заинтригуван от определяне на контакти с „ деструктивния MAGA детайл “ измежду „ алените “.

Освен това това е още едно удостоверение, че Москва към момента се надява, че републиканецът Доналд Тръмп ще може да се върне в Белия дом след успеха на изборите през 2024 година и да продължи политиката си на блокиране на военната помощ за Украйна.

" Путин се изобразява като бранител на обичайните консервативни полезности, демонстрирайки " общи възгледи " с консерваторите Тръмписти, които се опълчват на полово неутралните тоалетни. Той неведнъж е приказвал присмехулно за западната поддръжка за правата на транссексуалните ", означават създателите на материала.

Те означават, че съветските управляващи са потискали свободата на словото, забранявайки всички обществени прояви на ЛГБТ+ идентичността и осъждайки стотици антивоенни деятели, критици, феминистки, юристи и културни дейци на затвор.

„ Републиканците, подкрепящи Тръмп, са естественият съдружник на Путин по ЛГБТ+ и други въпроси “, се споделя в публикацията.

Освен това Кремъл се стреми да употребява раздялите измежду американците и да се намесва в политиката на Вашингтон. За тази цел съветски принадлежности като заводи за тролове и червени активи може да работят под управлението на Тръмп.

" Карлсън е интелигентен и дневният му ред е явен. Той и Путин ще работят брилянтно дружно, с цел да поддържат подправения разказ за Украйна, да отслабят Байдън и да укрепят Тръмп... ", се споделя в публикацията. " Това тяхно взаимно " креативност " може да бъде най-ефективният и най-„ най-токсичният агитационен видеоклип, юридически в миналото “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР