Стамен Белчев, който за трети път стана старши треньор на

...
Стамен Белчев, който за трети път стана старши треньор на
Коментари Харесай

Новият-стар треньор на ЦСКА-София: Целите са купата и да играем в Европа

Стамен Белчев, който за трети път стана старши треньор на ЦСКА-София, си слага цели продобиване на Купата и присъединяване в евротурнирите, разгласи той на първата си конференция, откогато пое поста на мястото на уволнения Нестор Ел Маестро.

На този стадий е нереалистично да се приказва за купата - " Лудогорец " има задатък от 12 точки пред " алените ", а до края остават общо шест мача в Първа лига.

„ Имам някои хрумвания, които би трябвало да доведат до смяна съгласно моите визии. Знаех с какво разполагам и с какво се понечвам. Мисля да бъда потребен на клуба. Разликата с " Лудогорец " е огромна. Ще излизаме с всеки мач за победа, а сметките ще вършим в самия край. Целта е Купата и да играем в Лига Европа. На този стадий ще бъде доста мъчно да станем първенци ”, стартира Стамен Белчев.

Той е наясно, че дали ще остане за идващия сезон зависи от резултатите - те могат да удължат контракта, само че и да го съкратят. Досега Стамен Белчев водеше дублиращия тим на ЦСКА-София в Трета лига. От което следва, че той познава младиге играчи в клуба и изобщо всичко при " алените ".

В сряда отборът му приема " Ботев " (Пловдив) в първи полуфинал за Купата:

„ Аз мисля, че доста промени няма да бъдат потребни на този стадий. Ще направя премествания по отношение на моето виждане. Вчера имахме подготовка, през днешния ден друга, на следващия ден е мачът. Надявам се да извлека максимума от положението на футболистите и да употребявам тези, които се намират в най-хубаво такова. ”

Стамен Белчев приказва и за налагането на млади играчи в състава на ЦСКА:

„ При договарянията едно от нещата беше да постановяваме младите играчи. Две години работя с тези млади момчета, направиха огромна крачка в развиването си. Ще им дам късмет, само че те би трябвало да си го заслужат. От тях зависи по кое време ще се случи това нещо. Имам взор към играчите от втория тим. Има такива, които са покрай контракт с първия тим, това ще се случи в края на сезона.

Ще разгадавам напълно на всички футболисти, не мисля за играчите, чиито контракти изтичат. В оставащите ни мачове до края на сезона ще дам късмет на всички “.
 Стамен Белчев. Снимка Българска телеграфна агенция
Стамен Белчев чака сложни мачове против " Ботев " (Пловдив):

„ Няма смисъл да чакаме огромни разлики в състава, който беше до момента. Очаквам сложен мач и съм сигурен, че почитателите ще поддържат тима. Това е най-важното. Надявам се и разгадавам на играчите да дадат всичко от себе си,з а да са удовлетворени почитателите, които ще дойдат да гледат. Има разлика от предходния ми престой. Каранга се е трансформирал. По-улегнал и по-зрял за футбола и по-полезен. Нормално е да се вълнувам когато поемам най-големия клуб в България “.

Треньорът описа и по какъв начин са минали договарянията по неговото завръщане:

„ В неделя преди обяд ми се обадиха. Бях в Хасково, незабавно пътувах назад за София. Срещнах се с Филипов и Орманджиев, уговорихме нещата и по този начин се случи “.
Анатоли Нанков: ЦСКА ще играе офанзивно
Анатоли Нанков бе назначен за първи помощник на Белчев. Също по този начин Кирил Динчев се завръща като кондиционен треньор - той помагаше на Белчев в дублиращия отбор. 

Динчев заема мястото на Боян Стаматович. На сърбина му е било препоръчано да остане. Той обаче е показал преданост към Нестор Ел Маестро и е предпочел да си тръгне.

Щабът на Белчев включва още Анатоли Нанков, Стоян Колев и анализаторът Християн Христов.

„ Имам взор върху тима, защото на множеството мачове на ЦСКА през сезона бях на трибуните. За късото време, което имаме, ще се опитаме да променим метода на игра, стила. Надявам се да успеем, въпреки че желаеме доста неща да подобрим, съобщи Анатоли Нанков. - Не е загадка, че фланговите футболисти в тима не са доста. Върху това ще работим, само че не желая да изпадам в елементи за вътрешните неща в отбора. Всички знаете какъв нападателен жанр изповядва Стамен Белчев, посочил го е при предходните престои в ЦСКА. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР