Стабилно остава състоянието на 7-годишното момченце от Варна, което вчера

...
Стабилно остава състоянието на 7-годишното момченце от Варна, което вчера
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на намушканото дете от Варна

Стабилно остава положението на 7-годишното момченце от Варна, което през вчерашния ден беше намушкано с нож от татко си. То е настанено в отделението по детска хирургия на болница " Света Анна " в града.

Бащата, за който се знае, че е наркозависим, е в психиатрична болница.

Варна

Родителите на детето са разграничени от две години. За него се грижи татко му, само че в жилището живеят лелята, бабата и дядото на момчето. След като бъде изписано от болничното заведение, то ще остане при роднините си.
Анна Конукова, Отдел за протекция на детето - Варна: При баба си и дядо си по бащина линия, като детето остане да живее в същото жилище, да няма смяна за него, което в допълнение да го травмира.
До момента от Отдела за протекция на детето не са получавали сигнали за проблем в фамилията. След като излезе от психиатрията бащата няма да може да взема решения за детето, на този стадий родителските му права няма да бъдат отнети.
Анна Конукова, Отдел за протекция на детето - Варна: Трябва да има доказателства, че съзнателно или без основателна причина родителят вреди с държанието си на детето.
Съседите в блока на потърпевшото дете са обезпокоени от случая.
Чухме, че на детето си е направил нещо. И не желаеме да се върне повече тука. Всички са положителни хора.
Гледа си детето?
Да.
От Варненската окръжна прокуратура към момента не са повдигнали обвиняване към бащата. Разследването на случая продължава.

Днес в болница " Св. Анна " е признато още едно дете на 16-години, простреляно с газов револвер в парцел в село Слънчево. То е в реанимация, положението му е устойчиво.
 Баща наръга с нож 7-годишния си наследник Баща наръга с нож 7-годишния си наследник
Варненската окръжна прокуратура стартира досъдебно произвеждане против 42-годишен мъж, който тази заран е наръгал с нож седемгодишното си дете.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР