Срокът по договора между ЦСКА и фирма Ростер“ за демонтажа

...
Срокът по договора между ЦСКА и фирма Ростер“ за демонтажа
Коментари Харесай

Разкриха какъв е срокът за демонтаж на Българска армия

Срокът по контракта сред ЦСКА и компания „ Ростер “ за демонтажа на „ Българска войска “ и разчистването на терена е тъкмо 90 дни, разкриха за „ Мач Телеграф “ от компанията. Един от двамата механически ръководители по плана – Николай Николов – показа, че целият екип чака с неспокойствие началото на дейностите идния понеделник.

„ Бяхме определени преди 4 дни (б.р. – в понеделник), като срокът е 90 дни при съблюдаване на всички условия – за регламентирано транспортиране и проект за ръководство на строителни боклуци, съблюдаване на проекта за сигурност и здраве, трудовото законодателство, запазване на околната среда и инфраструктура. Неща, които са съгласувани и с Община София “, стартира Николай Николов и с усмивка призна, че дружно с сътрудника си – основният механически началник инж. Юксел Караахмед, ще бъдат неразделно на стадиона през идващите три месеца. Припомняме, че от ЦСКА-София оповестиха, че демонтажът на стадиона ще отнеме към 4 месеца, само че явно от клуба са предпочели да не форсират периодите за осъществяване.

„ Предизвикателството е огромно. Израснали сме още в детството си с триумфите на ЦСКА и това още повече ни окуражи да създадем безусловно образцово осъществяване на плана, в период и без опасности за хората, близките ползватели на парцели, без провали по пътната инфраструктура и така нататък За нас това ще бъде още един етикет да се потвърдим като пример за работа и качество “, акцентира Николай Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР