Срещу него са повдигнати две обвинения - за нарушена ограничителна

...
Срещу него са повдигнати две обвинения - за нарушена ограничителна
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста жестокия Николай, който опита да запали собствените си дете и жена с бензин

Срещу него са повдигнати две обвинявания - за нарушена ограничаваща заповед и за приготовления за ликвидиране

Районният съд в сливен прати зад решетките жестокия Николай Иванов, който опита да възпламени личните си дете и жена с бензин. Срещу 36-годишния мъж са повдигнати две обвинения  - за това, че не е извършил заповед, с която е длъжен да се въздържа от домашно принуждение  и за това, че е направил мерки за ликвидиране на малолетното му дете и жена му И.К. Иванов имал и ограничаваща заповед да не приближава на по-малко от 50 метра И.К. и сина си.



За първото закононарушение законът планува наказване от 1-3 години затвор или санкция до 5000 лева, а по второто обвиняване го грози престой зад решетките от 1 до 6 години.

Николай има богато престъпно досие, лежал е в пандиза за обири, а сега против него тече и бързо произвеждане за шофиране след приложимост на опиати.



Както Флагман.бг пръв писа, бруталният случай на домашно принуждение е от сутринта на 9 февруари, когато Николай Иванов заля с бензин жена си и личния си наследник и за малко не ги изгори живи, до момента в който 33-годишната жена кара детето си на ясла. И. К. качила детето в колата си и тръгнала към детската градина. Няколко минути по-късно някогашният й другар, татко на детето, с който не са дружно от няколко месеца, изскочил пред колата ѝ. Стресната, И. К., спряла внезапно. Той влезнал в автомобила и почнал да им крещи. Агресивният Николай извадил 2-литрова бутилка, цялостна с бензин, и залял възлюбената си, разпръснал горивната течност и към задната седалка, където седял синът му. Изкарал и запалка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР