Срещу наши фенове във Варна беше извършен терористичен акт, можеше

...
Срещу наши фенове във Варна беше извършен терористичен акт, можеше
Коментари Харесай

ЦСКА: МВР да издири тези, които искаха да убиват фенове във Варна!

Срещу наши почитатели във Варна беше осъществен терористичен акт, можеше да има убити и ранени. Това мнение изрази управлението на ЦСКА в писмо до министъра на вътрешните работи Христо Терзийски. От „ аления “ клуб упорстват Министерство на вътрешните работи да проверява доста съществено случая, а отговорните, които са хвърляли самоделни бомби към бранша за посетители да бъдат подведени под правосъдна отговорност.
Нападението направиха хора отвън стадиона по време на почивката в мача с " Черно море " в събота. Впоследствие се стигна до вълнения и почитатели на ЦСКА нарушиха целостта на детайли от оградата на стадиона.

" Някои от бомбите избухнаха в рискова непосредственост до нищо неподозиращи деца и техните родители, пристигнали да поддържат обичания си клуб. Всичко това сътвори суматоха и блъсканица и бе сериозна провокация и причина за още произшествия. За най-голямо благополучие и шанс на всички, до съдбовни случаи не се стигна, а дуелът приключи без ескалация на напрежението.

Ние като клуб считаме, че това беше самобитен акт на тероризъм от страна на причинителите. Осъзнат опит за нападение и убийство на български жители, предумишлено проведен и сбъднат, без всевъзможни угризения и угриженост за човешкия живот. Сериозно и съзнателно закононарушение, което можеше да бъде заплатено с цената на почтени потърпевши и жертви ", написа в част от известието на ЦСКА.

Все още не е ясно дали варненските служители на реда са подхванали търсене на причинителите на рисковия вандалски акт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР