Срещите на Г-7, 7-те най-развити икономики в света, не са

...
Срещите на Г-7, 7-те най-развити икономики в света, не са
Коментари Харесай

Лидерите на Г-7 се готвят да приемат всеобхватен план за борба с коронавируса

Срещите на Г-7, 7-те най-развити стопански системи в света, не са това, което бяха. Британският министър председател Борис Джонсън посрещна водачите на Г 7 на плажа под облачното британско небе, а първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън даже възкликна: " Чувствам се като на женитба! ".

При откриването на срещата Борис Джонсън сподели, че се надява тя да даде извънреден мотив великите сили да извлекат поука от пандемията за по-добро възобновяване.

Срещата е в Югозападна Англия. Отношенията с Москва, офанзивите на съветските хакери против Запада, климат и пандемията са в центъра на почнали конгрес.

Лидерите на Г-7 се готвят да одобряват изчерпателен проект за битка с ковид.

Премиерът Борис Джонсън заяви, че ще бъде стихотворец ангажимент за даряване на най-малко 1 милиард ваксини на по-бедните страни.

Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел пък обявиха подготвеност да поддържат без значение следствие на Съединени американски щати за произхода на коворнавируса.

Оказа, че случай на ковид в хотела на охранителите на Ангела Меркел, го сложи под карантина, само че не й попречи да се причисли в срещата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР