Срещата при министъра на правосъдието Цецка Цачева, свързана с условията

...
Срещата при министъра на правосъдието Цецка Цачева, свързана с условията
Коментари Харесай

Заден ход: Отложиха срещата за арестите при Цачева, свикана заради снимките от килията на Иванчева

Срещата при министъра на правораздаването Цецка Цачева, обвързвана с изискванията в арестите, е отсрочена, оповестиха от правосъдното министерство.
 Цачева за килията на Иванчева: Няма ВИП арестанти  Мая Манолова сподели килията на Иванчева (снимки)
Във връзка с неотложни задължения на основния прокурор на Република България Сотир Цацаров и на министъра на вътрешните работи Младен Маринов плануваната за през днешния ден, 4.12.2018 година, от 14.00 часа, среща по отношение на рекомендациите на омбудсмана Мая Манолова, изпратени до министъра на правораздаването Цецка Цачева, се анулира. Предстои определянето на нова дата, се показва в известие на Министерство на правосъдието.

На плануванаъа в 14.00 часа през днешния ден среща беше поканена и омбудсманът Мая Манолова, която към този момент разгласи своите рекомендации по отношение на изискванията в ареста на улица „ М-р Г. Векилски ” №2. Преди дни тя популяризира фотоси от килията на подсъдимата някогашна кметица на ж.к. " Младост " Десислава Иванчева.

Самата Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова, които дружно с Петко Дюлгеров, са упрекнати във взимане на рушвет, желаеха да вземат участие на срещата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР