Срещата от френския шампионат между и беше отложена за неопределено

...
Срещата от френския шампионат между и беше отложена за неопределено
Коментари Харесай

Отложиха мача на Марсилия заради инцидентите

Срещата от френския шампионат сред и беше отсрочена за неопределен срок вследствие на днешните ексцесии въз основата на домакините. Мачът би трябвало да започва довечера в 22:00 часа, само че ще се състои различен ден.

Както е известно, най-малко 250 ултраси на Олимпик се събраха на митинг против президента Жак Анри Еро и след това щурмуваха клубната база в източната част на града. Между 50 и 100 от тях съумяха да влязат вътре и започнаха да безчинстват. Те нахлуха в офисите и плячкосваха наред, като даже посегнаха на персоналните движимости на треньора.

Training centre vandalised by Marseille fans who penetrated it earlier this afternoon - 25 arrests made by police, according to RMC.
— Get French Football News (@GFFN)
Хулиганите хвърляха голям брой димки и бомбички, а след това се оказа, че една сигнална ракета е блъснала футболиста в гърба, само че положението му не е притеснително. Камъни са мятани по клубния рейс, както и по елементарни чиновници от личния състав.

Повиканите служители на реда овладяха ситуацията и арестуваха най-малко 25 от почитателите.

Марсилия има единствено една точка в последните четири кръга от Лига 1, като записа и три следващи загуби. Вчера треньорът Вилаш-Боаш призна, че най-вероятно в края на сезона ще напусне.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР