Срещата между Община Пловдив, ръководството на Ботев Пловдив и собственикът

...
Срещата между Община Пловдив, ръководството на Ботев Пловдив и собственикът
Коментари Харесай

Зико: Зингаревич се ангажира с бъдещето на Колежа, ще го направим по най-бързия начин

Срещата сред Община Пловдив, управлението на Ботев Пловдив и притежателят на ПИМК Илиян Филипов е била извънредно ползотворна, като предстоят още такива, съобщи кметът Здравко Димитров.

„ Хубаво е когато има разговор. Начертахме това, което следва. Нормално е Ботев да се интересуват от Колежа, това е тяхната къща, те ще бъдат там. Зингаревич искаше да уточним неща по строителството на стадиона. Той също има виждане по какъв начин той да стане европейски, като дава отговор на всички условия на УЕФА и ФИФА. Естествено, че той също се ангажира с построяването на стадиона, само че тези неща ще ги уточним на идващите срещи”, сподели кметът.

Той съобщи, че не може да се наеме с точна дата или период, по кое време ще бъде завършен стадионът.

„ Не можем да кажем дата, живеем в динамични времена – един ден война, на различен желязото свърши, на трети цимент няма. Това, което мога да са наемам, че ще създадем всички по силите си, каквото зависи от Община Пловдив и компанията реализатор, да бъде направено по-най-бързия начин”, съобщи Зико и честити на Ботев класирането в европейските клубни шампионати.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР