Срещата е била организирана от обществената организация KyrgyzClub–Germany и от

...
Срещата е била организирана от обществената организация KyrgyzClub–Germany и от
Коментари Харесай

Гръмна Преди 2 Мин! Атентат Срещу Бившия Президент! Всичко На Видео, Уцелиха Го В Главата! В Битка Скочи Любимата Му

Срещата е била проведена от публичната организация KyrgyzClub–Germany и от началото не тръгнала по този начин, както възнамерявали уредниците. Бившият държавен глава на Киргизстан бил посрещнат от негови сънародници с плакати „ Акаев – върви си! " – девиз на революцията на лалетата през 2005 година Докато Акаев говорел пред събралите се, почнали да го апострофират с гледище да приказва на киргизски. Акаев парирал репликите с това, че не могат да му подреждат, тъй като не са в Киргизстан, а в демократична Германия. В края на срещата незнаен мъж хвърлил яйца и улучил Акаев в гърба.

Протестиращият обвинил политика в корупция. Голямата щерка на Акаев Бермет, която била на събитието дружно с майка си, в отговор няколко пъти блъснала по главата с чантата си индивида, който атакувал татко й. Първият президент на Киргизстан учен Акаев, който е академик физик, беше отпред на републиката от приемането на самостоятелност през 1990 година Той подаде оставка вследствие на „ революцията на лалетата ” през 2005 година и напусна страната.

Причина за недоволството на популацията станаха дейностите на членове на фамилията и доближени на екс президента, взели участие в крупни приватизационни покупко-продажби. Наследилият Акаев Курманбек Бакиев също беше заставен да избяга от Киргизстан след априлската гражданска война от 2010 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР