Срещали ли сте някога някого, при когото чувството за привличане

...
Срещали ли сте някога някого, при когото чувството за привличане
Коментари Харесай

Привличането и страстта между двама души невинаги водят до любов

Срещали ли сте в миналото някого, при който възприятието за привличане към него е необикновено мощно и изпитвате необяснима физическа мощ?  Това магнетично привличане може да бъде поразително и необикновено. Магнетично привличане също е много друго от елементарното такова или от сантименталното въодушевление.

Как да разпознаете магнетичното привличане

 

Не може да спрете да го гледате

Първо, дано поговорим за зрителния контакт. Няма по какъв начин да пропуснем обстоятелството, че всичко стартира с зрителен контакт и гледане на някого. Нека го кажем по този начин: Гледаме деликатно и дълго време нещата, които намираме за забавни по някакъв метод. На еволюционно равнище ние преглеждаме нещо деликатно, когато може да ни навреди или да ни донесе физическо или прочувствено наслаждение и задоволство.

Ако не можете да спрете да гледате някого и той не може да спре да гледа вас, вие или се ненавиждате един различен, уплашени сте или имате мощно магнетично привличане. Сега си спомнете за всички тези ваши другари, познати и непознати, които не отлъчват взор от вас и които и вие не може да спрете да гледате.

Усещането, което изпитвате, когато ги докоснете, е необяснимо

Физическият контакт с някого, към който сте привлечени, се усеща доста добре. Физическият контакт с някого, към който сте магнетично привлечени, се усеща като същинско благополучие, необяснима наслада, която те кара да подскачаш и да се чувстваш по този начин, като че ли си на седмото небе. Трябва да се изпита, тъй като е прекомерно мъчно сходно възприятие да се опише с думи.

Когато този човек те докосна, в никакъв случай по-късно не би не запомнил неговия досег. Имаш възприятието, че сте основани един за различен. Изключително красиво чувство, което поисквам на всеки да изпита.

Запълва се празнината в теб

Чувството, че част от теб липсва или да прекараш живота си в търсене на „ другата си половина “ може в действителност да те накара да се усеща незадоволително добър, пълностоен и може даже да те направи трагичен. Един от главните признаци на магнетично привличане сред двама души е, когато тази празнота бъде запълнена откакто си срещнал този човек. Да, колкото и да не ви се има вяра, по този начин работи магнетичното привличане. То те кара да се чувстваш цялостен.

Силно чувство за дежа вю

Някои хора имат вяра, че сме живели минали животи и сме срещали другата си половина в някои от тях. Идеята за сродна душа в действителност има своята предистория. По принцип нашата сродна душа е някой, който е другата ни половина и ние влизаме в контакт с него в разнообразни животи. Въпреки това, мощното чувство за дежа вю е голям индикатор във връзка с магнитното привличане сред двама души.

Може би множеството от вас са изпитвали това възприятие, наречено дежа вю. Понякога не е обвързвано с хора, а с места, на които сте били в някой различен живот, както и със обстановки от предходни също животи.

Можете да говорите един с различен единствено с взор

Още първоначално загатнах смисъла на образния взор и зрителния контакт при влюбването и магнетичното привличане. Откривате, че можете да поддържате връзка, единствено като гледате този човек. Гледайки го, разбираш какво мисли той и усеща и имаш чувството, че може да изпращаш сигнали и мисли назад към него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР