Среща за ограничаване нерегламентирания превоз на пътници на територията на

...
Среща за ограничаване нерегламентирания превоз на пътници на територията на
Коментари Харесай

Ще спрат движението на автомобили на територията на Национален парк Рила

Среща за ограничение нерегламентирания транспорт на пасажери на територията на Национален парк " Рила " се е състояла в Сапарева баня, оповестиха от регионалната администрация в Кюстендил.

На нея е взето решение за издаване на заповед от страна на шефа на Регионалната дирекция по горите (РДГ) в Кюстендил, с която да бъде неразрешено придвижването на моторни транспортни средства на територията на парка, като се изключи профилираните коли и тези, доставящи хранителни артикули до хижа " Седемте рилски езера ", за интервала от 1 юли до 30 септември .

На срещата са участвали кметът на Сапарева баня, шефът на Национален парк " Рила ", представители на полицията, регионалната администрация.

Представителите на институциите са разискали и опциите за възстановяване на координацията, за ограничение на нерегаментирания транспорт на пасажери през горски пътища и такива, отворени за публично прилагане на територията на Националния парк.

През летните месеци, когато доста туристи посещават Седемте рилски езера, контролът ще бъде засилен, а инспекциите ще са изключително интензивни в почивните дни.  

В инспекциите ще вземат участие и представители на Регионалната дирекция " Автомобилна администрация " и Националната организация за приходите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР