Средство, което подобрява зрението и успокоява нервите Моята леля ми

...
Средство, което подобрява зрението и успокоява нервите Моята леля ми
Коментари Харесай

Средство, което подобрява зрението и успокоява нервите

Средство, което усъвършенства зрението и успокоява нервите

Моята вуйна ми даде страхотна рецепта за възстановяване на зрението. Донесе я от далечна Грузия. Самата тя имаше проблеми с очите.

Но, несъмнено, това беше цената на нейната специалност – тя непрекъснато прекарваше времето си пред компютъра и това нямаше по какъв начин да не се отрази на очите й. Постоянната отмалялост, алените очи, нервното напрежение и безсънието допълват картината.

В Грузия отишла по работа. Там й предложили чудесно средство, което оказва помощ за възстановяване на зрението и успокоява нервите. Аз също го пробвах и резултатът ме изненада прелестно. Напоследък даже си мислех за очила, към този момент нямам такива мисли! Виждам добре още веднъж, а също така имам просто стоманени нерви!

Съставът на рецептата включва единствено две съставки, които са елементарно налични.

Валерианово вино за положително зрение

Необходими съставки:
валериана корен – 50 гр.
алено вино – 1 литър

Подготовка и приложимост:
Ясно е, че в истинската рецепта се употребява грузинско алено вино. Но открих страхотна опция. Можете да употребявате домашно вино.

Валерианта би трябвало да бъде на прахуляк, по тази причина най-добре е да смелите корена в блендер или кафемелачка. След това, вземете някакъв стъклен съд, поставете получения прахуляк и го залейте с виното. Затворете съда с похлупак и го оставете на хладно и мрачно място за 2 седмици. Периодично разклащайте съда, даже може да го вършиме всеки ден.

След 14-15 дни прецедете. Консумирайте по 1 супена лъжица 3 пъти на ден половин час преди хранене, до момента в който напитката свърши. Зрението ви ще се усъвършенства, ще сте по-спокойни, общото ви богатство също ще се усъвършенства!

Това вино оказва помощ за превъзмогване на напрежението, неврози и признаците, които са разследване на неустойчивата нервна система. Освен това е доста вкусно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР