Средно училище /СУ/ Цветан Радославов“ в Свищов ще посрещне предстоящата

...
Средно училище /СУ/ Цветан Радославов“ в Свищов ще посрещне предстоящата
Коментари Харесай

Предоставя се нов училищен автобуса на СУ „Цветан Радославов“ в Свищов

Средно учебно заведение /СУ/ „ Цветан Радославов “ в Свищов ще посрещне идната образователна година с нов учебен рейс , оповестиха от Общината.

Амортизиралият разполагаем рейс, който образователното заведение употребява до момента, е морално стар и извънредно несъответствуващ за транспортиране на деца , което бе и задоволително основателна причина община Свищов да насочи настояването си пред Министерство на образованието и науката за ново транспортно средство. Безопасността и грижата за подрастващите е приоритет както на локалната администрация, по този начин и на страната и това беше потвърдено, с даването на новата облага – 32-местен „ Isuzu Turquoise “, за потребностите на СУ „ Цветан Радославов “.

Припомняме, че в навечерието на 2019 година, за обезпечаване на безвредно превозване на учениците, Общината направи основателно искане към МОН и бяха предоставени нови рейсове на още две свищовси учебни заведения – СУ „ Николай Катранов “ и СУ „ Димитър Благоев “ , чиито транспортни средства също бяха в извънредно окаяно положение.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР