Сред музикалните фенове често се чуват недоволни гласове, че у

...
Сред музикалните фенове често се чуват недоволни гласове, че у
Коментари Харесай

Новата емблема на Ирландия с разтърсващ лайв на Античния

Сред музикалните почитатели постоянно се чуват недоволни гласове, че у нас идвали най-вече “отминали величия ”, а концертният живот в България се правел най-много от актьори, чийто славни дни са останали в близкото минало!  Този път не е по този начин!

ИМЕЛДА МЕЙ – новата музикална емблема на Ирландия идва и у нас, освен това на върха на славата си.  Едно от основните имена на актуалната английска сцена през последното десетилетие ще дохвъри в България с бомбастичните музиканти от своята тайфа за един супер концерт в Античния спектакъл в Пловдив. На 9 юни, протежето на великия ДЖЕФ БЕК, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса взискателната българска аудитория с шоу, което ще се помни с години.

Организира се от радио ТАНГРА МЕГА РОК в границите на международния музикален конгрес Sounds of The Ages 2018.  Събитието е част от Календара на културните събития на Пловдив за 2018 година.

ИМЕЛДА МЕЙ е излизала да пее на сцена с най-големите - ЛУ РИЙД, ТОМ ДЖОУНС, ДЕЙВИД ГИЛМОР, РОБЪРТ ПЛАНТ, U2 и доста други. Най-новият й албум  ‘Life Love Flesh Blood’  хипнотизира рецензията в Ирландия и Англия и с това, че в него ИМЕЛДА пое в непредвидена посока – нов груув, композиция от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок, акустични и съвсем кинематографични прекарвания.

  “Това е албумът на живота й! Еротичната мощ на музиката е невероятна. Обичах момичето, което беше, само че в този момент обичам даже още повече ЖЕНАТА, в която то се трансформира! ”  - акцентира БОНО от U2, който е наставник на ИМЕЛДА и даже признава, че леко завижда на своята сънародничка за новото й парче ‘How Bad Can A Good Girl Be?’.   

Продуцент на албума е американската легенда – ТИ БОУН БЪРНЕТ, притежател на най-големите музикални и кино награди за работата си с БОБ ДИЛЪН, ЕЛТЪН ДЖОН, РОБЪРТ ПЛАНТ и АЛИСЪН КРАУС, РОЙ ОРБИСЪН, ГРЕГ АЛМАН, COUNTING CROWES, кино лентата за ДЖОНИ КЕШ и доста други.

На китара в ‘Life Love Flesh Blood’ гостува самият ДЖЕФ БЕК, а на пиано - маестро ДЖУУЛС ХОЛАНД. Основните музиканти са: китаристът МАРК РИБОТ (бандата на ТОМ УЕЙТС и ЕЛВИС КОСТЕЛО), барабанистът ДЖЕЙ БЕЛРОУЗ (РОБЪРТ ПЛАНТ) и китаристът ЗАК ДОУВС (THE LAST SHADOW PUPPETS). 

В Пловдив ще забележим онлайн освен новите песните, само че и предходните шлагери,  които я направиха толкоз огромна – рокабили и суинг сензацията `Johnny`s Got A Boom Boom` (2008) и ‘It`s Good To Be Alive’ (2014).

ИМЕЛДА МЕЙ онлайн в Античния спектакъл на 9 юни 2018. Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лева към този момент се продават извънредно в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната.

Концертът се реализира със съдействието на община Пловдив.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР