Сред големия концерт One World: Together at Home, който бе

...
Сред големия концерт One World: Together at Home, който бе
Коментари Харесай

Мик Джагър и Уил Смит ще пеят пак против коронавируса

Сред огромния концерт One World: Together at Home, който бе предаван и гледан от милиони фенове в домовете им по целия свят, Мик Джагър ще се включи и във второ антипандемично шоу.

" Търкалящият се камък " и Уил Смит ще бъдат ще бъдат измежду десетките интернационалните и боливудски звезди, участващи в четиричасов концерт тази неделя, с цел да наберат средства за борбата против ковид в Индия, където броят на случаите нараства. Капитанът по крикет в страната Вират Коли, актьорите Приянка Чопра и Шах Рух Хан са някои от най-известните имена в Индия, които ще се включат с пеене или четене на послания от домовете си. 

Организирано от режисьорите на Боливуд Каран Джохар и Зоя Ахтар, шоуто ще се предава онлайн във Facebook и ще отдаде респект на служащите, които се борят с пандемията. Инициаторите на концерта обявиха, че парите са нужни „ за тези, които нямат работа и дом и не знаят от кое място ще пристигна идващото им хранене “. 1,3 милиарда души в Индия са блокирани от 25 март, като рестриктивните мерки неотдавна бяха отчасти облекчени, само че и би трябвало да продължат минимум до 17 май. Спирането на живота засегна изключително мощно милиони служащи мигранти, заседнали в градове с малко храна или пари. В събота се провеждат специфични влакове, с цел да оказват помощ на хиляди най-сетне да се завърнат вкъщи.

Динозаврите " Ролинг стоунс " са изключително дейни тези дни. Освен че впечатлиха и с присъединяване си в проведения от " Глобал ситизън " концерт One World: Together at Home, Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс и Рони Ууд издадоха първата си нова ария от 8 години насам - Living in a Ghost Town, чийто текст мнозина оповестиха за оракулски. Музикантите, чиято обща възраст е над 300 години, възнамеряваха това лято на продължат турнето си No Filter, само че коронавирусът осуети проектите им.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР