Сред домашните задължения миенето на чинии най-много застрашава семейния мир,

...
Сред домашните задължения миенето на чинии най-много застрашава семейния мир,
Коментари Харесай

"Метро": Миенето на чинии най-много застрашава семейния живот

Сред домашните отговорности миенето на чинии най-вече заплашва фамилния мир, защото е и най-чест мотив за кавги, оповестява в. " Метро ".

Таблоидът цитира проучване, поръчано от американския Съвет на актуалните фамилии. Според получените данни измежду дамите в хетеросексуалните партньорства, непрестанно натоварени със задължението да мият мръсните съдове, се следи по-често незадоволство от връзката им и от половия им живот. Нещата стоят по напълно различен метод с американките, които споделят поравно с колегата това домашно обвързване. Споделената отговорност в тази сфера се оказва и най-значимият фактор за задоволство на дамите от работата в семейството.

Миенето на чинии е считано за доста досадно и по неписан закон, то постоянно се пада на представителките на нежния пол. Това домашно обвързване ги кара да се усещат унижени и подценявани. Изследването открило,че процентът на двойките, споделящи това домашно обвързване, е скочил от 16 на 100 през 1992 година на 29 на 100 през 2006 година

От 1992 до 2006 година броят на мъжете, участващи наедно в цялата домакинска работа, се е удвоил. Така че, когато мъжете се разсейват и не се включват в миенето на чинии, то мирът в фамилията е съществено заплашен, заключава таблоидът.семеен живот, миене на чинии, домашни отговорности.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР