Среброто е уникален мателиал с устойчиви качествени характеристики, от който

...
Среброто е уникален мателиал с устойчиви качествени характеристики, от който
Коментари Харесай

Разнообразие от сребърни бижута – модата на 21-ви век

Среброто е неповторим мателиал с устойчиви качествени характерности, от който се създават монети, принадлежности за хранене, творби на изкуството и несъмнено е измежду главните материали в бижутерската промишленост.

Среброто крие и своята мистична мощ. В древността се е вярвало, че назовава за здраве и благополучие. Пришитата сребърна монета на шапката на бебе или младоженка през високосна година е част от остаряла българска традиция.

Със среброто можем да бъдем освен красиви, само че и здрави и предпазени.

Стиловото многообразие от – гривни, огърлици, медальони, обеци ни дава необятна независимост в търсенето на идеалния аксесоар за самите нас. Сребърният накит крие вв себе си от чудатост до фина изисканост. Верният избор на сребърно украшение би бил прелестен свършек към цялостната ни визия.

Видове сребърни бижута, настоящи през днешния ден

Сребърни ланци и синджири

и синджири нормално са солидни и обемни. Предпочитани са от хора с непокорен манталитет. Те несъмнено притеглят внимание.

Сребърните брошки не са демоде, в противен случай. През последните години възстановяват своята новост. Превръщат се в мечтан и скъп аксесоар от дами с аристократично и изискано държание. Сребърните брошки, сами по себе си са освен изискано украшение, само че и произведение на изкуството. Гравирани или инкрустирани, те просто са неустоими. Индикират за класа и жанр. Предпочитани са най-вече от улегнали дами, които знаят какво желаят от живота и държат извънредно доста на себе си и впечетлението, което основават. Древна британска сентенция гласи „ Няма втори късмет за първо впечетление “ Определено сребърната брошка основава неповторимо първо такова. Разбира се, поради изтънчеността на бижуто, то има високи условия към цялостния имиж и държание на приносителя му. И за какво не – екстравагантно би било да носим сребърна брошка в дискотека. Бъдете смели в избора си и най-верни на себе си. Всяко подръжание би било неточност.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР