Сравнявайки лидера на Иран аятолах Хаменей с Хитлер, престолонаследникът на

...
Сравнявайки лидера на Иран аятолах Хаменей с Хитлер, престолонаследникът на
Коментари Харесай

Саудитска Арабия е готова да прави ядрено оръжие, ако и Иран има

Сравнявайки водача на Иран аятолах Хаменей с Хитлер, престолонаследникът на Саудитска Арабия предизвести в телевизионно изявление, че в случай че Техеран получи нуклеарно оръжие, страната му ще последва образеца.
" Саудитска Арабия не желае да прави никаква нуклеарна бомба, само че без подозрение, в случай че Иран създаде нуклеарна бомба, ние ще я последваме допустимо най-скоро ", сподели саудитският престолонаследник Мохамед бин Салман в изявлението пред CBS.
32-годишният принц декларира, че се отнася към иранския висш водач аятолах Али Хаменей като към " новият Хитлер ", тъй като " желае да разпростре ". " Той желае да сътвори собствен личен план в Близкия изток, доста наподобяващ на този на Хитлер, който искаше да се разпростре преди време ", съобщи принц Мохамед.
" Много страни по света и в Европа не осъзнаваха какъв брой рисков е бил Хитлер, до момента в който не стана това, което се случи. Не желая същите събития да се случват в Близкия изток ", показва принцът.
Интервюто ще бъде излъчено в шоуто " 60 минути " на CBS в неделя, 18 март - два дни преди плануваната среща на принца в Белия дом с американския президент Доналд Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР