Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение Задържане под

...
Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Съдът в Кюстендил остави в ареста издирван в Италия албанец

Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение " Задържане под стража “, във връзка с 27- годишен албански жител, разгласен за интернационално търсене с Европейска заповед за арест от Италия, оповестиха от пресцентъра. 

Лицето е арестувано на Граничен контролно-пропусквателен пункт – " Гюешево “, при инспекция на влизане в страната, откакто за него е разполагаем сигнал за ЕЗА в Шенгенската осведомителна система.

Г. Л. е разгласен за търсене с Европейска заповед за арест, издадена от съд в гр. Перуджа, Италия, по отношение на провеждано срещу него наказателно произвеждане за проведен или въоръжен обир, се показва в настояването на Окръжна прокуратура – Кюстендил за взимане на най- тежката мярка за неотклонение. Деянието съставлява закононарушение и по българското законодателство.

Окръжен съд - Кюстендил приема, че е налице годна Европейска заповед за арест, издадена от способен орган. Лицето е разпознато на база експертна информация, включително и на пръстовите му отпечатъци. Налице е формирано досъдебно произвеждане в Италия за 11 закононарушения, за които се планува наказване " отнемане от независимост “ до 20 години.

Съществува действителна заплаха от укриване на желаното лице, поради тежкото закононарушение за което се търси, напуснал е рамките на Италия и няма непрекъснат или сегашен адрес на територията на Република България, се споделя в претекстовете на Окръжен съд - Кюстендил. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР