Срамният мониторингов механизъм, който е доказателство какво точно мисли за

...
Срамният мониторингов механизъм, който е доказателство какво точно мисли за
Коментари Харесай

БСП: Мониторингът остава - време за оставка на Кирилов, според ГЕРБ било фалшива новина

Срамният мониторингов механизъм, който е доказателство какво тъкмо мисли за нас развитият свят, не наподобява да бъде свалян . Министърът на правораздаването.
С тези думи депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков се обърна към ръководещите от парламентарната естрада, като се базира на вчерашния отчет на Европейската комисия. Управляващите от ГЕРБ оповестиха, че Българска социалистическа партия прави погрешна интерпретация.
Заради същият този отчет телевизионният водещ и шоумен Слави Трифонов упрекна външния министър Екатерина Захариева в неистина.
Обвинението на Българска социалистическа партия
" Понеже и през днешния ден се появиха членове на Министерски съвет и други, които изясняват, че това, което написа, не значи това, което се споделя, Естествено този отчет стартира с рецесията с COVID- 19, само че на доста места е написано, че откритите проблеми за България датират от предходните години ", разяснява Крум Зарков.
" България е страна на доста небогати и малко богати, водената политика прави богатите по-богати, а бедните си остават небогати.
. С доста старания и преодолявайки хиляди спънки, избрана група хора съумява да оцелява и даже да сътвори някакъв порядъчен стандарт ", уточни Крум Зарков.
Според него огромният триумф става запазен за други и той е на практика неосъществим без поддръжката на властта, без взаимни отстъпки със личните правила и без да делиш плодовете на личния си бизнес и хрумвания с някои от присъщите политико-икономически структури, формиращи родната ни олигархия .
Крум Зарков означи, че " В региона на образованието, където европейците евфемистично споделят, че има поле за възстановяване. И във връзка с електронното държавно управление, където по оценка на европейските ни сътрудници и другари, напредваме прекомерно постепенно. Тук можем да прибавим, а харчим прекомерно бързо. ", добави Зарков.
Той означи, че в устрема си за оцеляване държавното управление прегръща безредно разнообразни хрумвания от понижаване на Данък добавена стойност, до основаването на държавни предприятия. " Докладът ни споделя ясно и за какво даже и концепциите, за които говорите да са положителни, те ще бъдат неизбежно превърнати в поредна скица за обир и източване на средства и преразпределение на бизнеси, тъй като правоприлагащата система на България е неефективна . Тя не съумява да усмири ненаситния вкус на мощните на деня. Тя не може да накаже злоупотребилите и да осъди ясно и безапелационно крадливите и корумпираните, когато те имат подкрепи. Записано е в този отчет, само че ние си знаем ", добави още зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", представен от Фокус.
Зарков се спря на тематиката с правосъдния министър Данаил Кирилов, като уточни, че в този момент ще стане ясно каква тежест имат думите му.
" Истината е, че дейностите на този министър несъмнено нямат кой знае каква тежест, само че от това дали ще извърши заканата си да си подаде оставката, ще разберем, дали най-малко думите му имат някаква тежест за него самия. Както и да е с Кирилов или без Кирилов, подписът на ръководителя на Съвета на Европейски Съюз е подложен под документ, в който написа: " в границите на този механизъм, Комисията продължава да следи правосъдната промяна в България и битката с корупцията " .
. Всяка заран в 8.00 ч.? Или през ден, или до момента в който се опитаме да преброим нулите на някой хвърчащ лист или хвърчаща салфетка, с цел да забележим кой на кого обезпечава цялостен съпорт. Съпорт е непозната дума, която значи поддръжка. Съпорт дори звуци брюкселски. Само че е доста надалеч от брюкселските стандарти. Пълен съпорт няма кой да обезпечава, където има настоящи институции ", попита още Зарков.

Отговорът на ГЕРБ
" ", реагира ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в изказване пред медиите в Народното събрание.
Тя изясни, че страната ни е получила преди време последния си отчет, а новината от Брюксел не третира него, а механизмът за върховенството на закона, който към момента не е основан и който ще се отнася до всички страни-членки на Европейски Съюз.
" Данаил Кирилов е министърът, при който България получи последния отчет по механизма за съдействие. Няма смяна на позицията на Европейска комисия осъществяването на поетите от нас задължения. Ще ви призовем господин Зарков - четете! ", репликира Дариткова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР