Сръбският треньор на ЦСКА Саша Илич бе доста недоволен от

...
Сръбският треньор на ЦСКА Саша Илич бе доста недоволен от
Коментари Харесай

Саша Илич: Дузпата? Нямам навик да коментирам съдиите

Сръбският треньор на ЦСКА Саша Илич бе много неудовлетворен от равенството на своите футболисти против Локомотив София. Легендата на Партизан изясни и за какво е получил жълт картон от основния арбитър Волен Чинков.

„ Нищо от това, което играхме не го бяхме говорили, по тази причина се получи този резултат. Всеки един мач за нас е сложен, не би трябвало да мислим за далечното бъдеще, а по-скоро мач за мач “.

„ Промените не съумяха да ни оказват помощ да стигнем до освен това. Днес беше разочароващ мач за нашия тим. Начинът, по който изглеждаме е незадоволителен. Имаме 3-4 дни да променим нещата до срещата с Македония ГП “.

„ Дузпата няма да я разясня. Нямам табиет да разясня съдийските решения. Мога да кажа само, че темпото на игра се бавеше и от това не съм удовлетворен. Локомотив се възползва, с цел да резервира резултата. Съдиите би трябвало да оказват помощ да има активност. Точно това споделих на съдията и по тази причина получих картон “.

„ Нямам визия дали ще играем в Скопие или Струмица. Това зависи от хората в клуба. Където и да ни кажат – ще се напаснем, ще отидем и ще играем. Най-лесно е да вършим това, което приказваме в съблекалнята. Опитахме да сме по-енергични след промените, само че не се получи “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР