Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър

...
Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.
Александър
Коментари Харесай

Вучич: Докато съм президент, Косово няма да види НАТО


Сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. повтори нощес, че до момента в който той е президент, Сърбия няма да признае  " така наречен Косово ", нито Косово ще влезе в Организация на обединените нации, заяви Танюг. 

В края на полемиката в сръбската Скупщина за Косово Вучич сподели, че не знае по какъв начин да се реши косовският проблем. Той уточни, че когато е излязъл с нещо реалистично, е бил " смачкан от Сърбия ", тъй като сърбите са желали доста повече.

Вучич добави, че не има вяра, че може да се получи повече и още веднъж разгласи, че през неговия мандат, в идващите четири години и половина, Сърбия няма да признае независимостта на Косово, нито Косово ще се причисли към Организация на обединените нации.

Мога да обещая, че ще оказа помощ на хората, че няма да позволи разгром и ликвидиране на нашите хора.  Мисля, че това е даже повече от това, което някой различен се е опитвал да обещае, сподели Вучич, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР